Brede ervaring in meerdere branches


Enkele van onze medewerkers zitten al meer dan 25 jaar in het vak. Dit zorgt voor een brede en diepgaande kennis op het gebied van documentdigitalisering en dataverwerking. Hierdoor zijn we in staat om onze klanten op een goede manier te helpen.

Iedere branche heeft zijn eigen ontwikkelingen, uitdagingen en wensen. Onze doelstelling is daarom dan ook om ervoor te zorgen dat we branche gerelateerde kennis inzetten in onze oplossingen. Wij streven ernaar om met al onze diensten de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Flexibele data entry oplossingen


In de kern van onze diensten staat ons vermogen om een flexibele, koste efficiënte oplossing te bieden met een passende doorlooptijd. Hierdoor hebben we een brede set van vaardigheden opgebouwd en bedienen we scala aan klanten.

Onafhankelijk van de omvang van uw project kunnen wij een passende oplossing met u afstemmen. Varieerde van kleine ad hoc projecten tot grote projecten met een doorlooptijd van enkele jaren waarin we enkele miljoenen documenten moeten verwerken.

Branches

Vandaag de dag zorgt het efficient gebruik van correcte data ervoor dat u organisatie soepel functioneert. Daarom heeft Zaico zich ontwikkeld als een verlengstuk van haar klanten. Wij streven namelijk naar een naadloze aansluiting bij uw administratieve processen.

Down-time minimaliseren door een correcte en snelle dataverwerking. Hierdoor hebben uw medewerkers meteen toegang tot de juiste data.

Wij zorgen voor een efficiënte dataverwerking en u houd meer geld over voor het het goede doel zonder in te leveren op uw datakwaliteit.

Creëer echte fans van uw organisatie vanaf het eerste moment door snel en correct te reageren op uw doelgroep.

De juiste persoonsgegevens zijn cruciaal voor een correct abonneebestand. Wij verwerken nieuwe gegevens en schonen bestaande gegevens op.

Wij verwerken de resultaten uit de vragenlijsten. Vervolgens kunt u zich  concentreren op de conclusies en de aanbevelingen.

Overige

Staat uw branche er niet bij? Dat wil niet zeggen dat u niet kan profiteren van de voordelen van outsourcing bij Zaico. Vraag ons om advies!