Voor onze industriële klanten is het belangrijk dat de juiste informatie tijdig beschikbaar is voor de medewerkers. Het stilstaan van een machine kan immers vele duizenden euro’s schade met zich mee brengen. De data verwerkingsoplossingen van Zaico bieden een uitkomst voor onze klanten waarvoor down-time geen optie is.

Door het tijdsverschil met Nederland beginnen wij met werken wanneer u nog lift te slapen. Hierdoor heeft u de volgende ochtend vaak al de juiste data beschikbaar.

Wij verwerken voor onze klanten onder andere:

  • Machine prestaties
  • Werkorders
  • Reparatieverslagen
  • R&D documentatie
  • Vendor documentatie
  • Productiearchieven

Technische document verwerking

Een storing in uw fabriek dient op een goede en snelle manier opgelost te worden. Het is dan ook niet wenselijk dat uw medewerkers bij een storing uw archief in moeten om daar de juiste informatie te vinden. En, welke garantie heeft u dat het gevonden document ook de laatste revisie is? Zaico zorgt voor een juiste verwerking waardoor het meest recente document snel beschikbaar is.

De zoektocht naar de juiste informatie terugbrengen van uren naar seconden. Dat is wat Zaico voor een klant in de chemische sector heeft bereikt. Wij hebben op een juiste manier aansluiting gevonden in het Document Management Systeem met de gedigitaliseerde informatie. Hierdoor kan nu locatie onafhankelijk gezocht worden naar de benodigde informatie.

Wij zullen, waar mogelijk, altijd geautomatiseerde controles toevoegen bij het verwerken van technische informatie. Hierdoor kunnen wij vaak een hogere kwaliteit bereiken bij de dataverwerking dan uw eigen medewerkers. Uw werkorders, reparatieverslagen en productiearchieven worden op een goede manier beschikbaar gemaakt.

Digitaliseren van uw technisch archief

Samen met onze partners zorgen wij voor het digitaliseren van uw informatie. Met het toevoegen van de juiste meta-datering zorgen we er vervolgens voor dat de informatie ook op een snelle manier gevonden kan worden.

De mogelijkheden van het digitaliseren van uw informatie zijn eindeloos. Wij zorgen er altijd voor dat we aansluiten op uw manier van werken. De oplossing moet immers wel praktisch en betaalbaar blijven.

Neem contact met ons op

Onze diensten voor industrie

Door het digitaliseren en indexeren van uw documenten heeft u sneller toegang tot bedrijfskritische informatie.

Lees verder

Met scanning op locatie blijven uw documenten bij u on site. Onze medewerkers komen met de nodige hard- en software naar u toe.

Lees verder

Uw administratie uitbesteden zorgt voor meer tijd voor uw kerntaken terwijl wij uw informatie snel een betrouwbaar verwerken.

Lees verder