Administratieve processen in de Media- en Retailsector

Bent u werkzaam in de media- of retailsector? Wij ondersteunen administratieve processen voor bedrijven in deze sectoren. Wij ondersteunen tal van oplossingen voor uitgeverijen en retail ondernemingen. In veel gevallen zijn wij dan ook al bekend met de uitdagingen waar uw bedrijf mee te maken heeft.

Door onze jarenlange ervaring en ons diverse klanten bestand hebben we inmiddels de nodige ervaringen opgedaan. Bijvoorbeeld met het verwerken van gegevens van abonnees, klant registraties, spaarkaart acties, product specificaties en dergelijke.

Omdat wij weten dat niet iedere onderneming, product of dienst hetzelfde is, bieden wij altijd een passende maatwerk oplossing.

Om uw administratieve processen voordelig te ondersteunen, werken wij vanuit Indonesië. Onze productiecapaciteit is bovendien volledig schaalbaar. Zo kunnen we razendsnel reageren op veranderingen in uw vraag.

Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van uitbesteding. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service. Wij zorgen ervoor dat informatie beschikbaar is wanneer u het nodig heeft. En op de manier die het beste bij uw bedrijfsprocessen past.

Bespaar tot 70% op uw administratieve processen!

Met een uurtarief van € 6,00 per uur, bespaart u al snel veel geld op uw administratieve processen!

[meer over ons …]

Creëer meerwaarde

Uw medewerkers concentreren zich op waarde vermeerderende taken binnen uw organisatie, terwijl wij ons bezig houden met een correcte administratieve afhandeling.

Ofwel, u concentreert zich op uw core business dan doen wij hetzelfde.

Uw uitdaging, onze oplossing

Enkele voorbeelden van administratieve processen in de Media- en Retailsector

Gemene deler binnen de media- en retailsector is het beperken van kosten. In een markt waar de marges enorm onder druk staan, is het juist van belang zoveel mogelijk ‘overhead’ kosten te besparen. Kortom, de afhandeling van klant contact en diverse administratieve handelingen mag dan niet teveel kosten. Aan de andere kant is service- en klantgerichtheid wel een grote meerwaarde en dient dit wel met zorg te gebeuren.

Omdat wij uw uitdagingen begrijpen, bieden wij altijd maatwerk voor uw administratieve processen. Zo hebben wij voor ieder budget een oplossing.

Hier vindt u enkele voorbeelden van administratieve processen in de media- en retailsector, die wij ondersteunen.

Bestellingen verwerken

Order verwerking

Orderverwerking betreft vaak repetitieve administratieve handelingen die vaak door uw backoffice worden uitgevoerd. Dit kan zeer tijdrovend zijn, waardoor uw backoffice overloopt en uw processen vertraging oplopen.

Door uw orderverwerking uit te besteden, zorgt u voor een snelle, efficiënte en bovendien kwalitatieve verwerking van uw orders.

Lees meer

Direct Marketing Respons verwerken

Direct Marketing Respons verwerken

Voor een succesvolle marketingactie is een tijdige en correcte verwerking van de binnenkomende response erg belangrijk. Uw respondenten gaan het erg waarderen als ze snel van de juiste informatie worden voorzien. Juist die extra stap zorgt ervoor dat u een nieuwe fan van uw organisatie aan het maken bent.

Onze organisatie is zo ingericht dat wij goed om kunnen gaan met pieken en dalen in de productie. We nemen graag met u de planning door om onze diensten daarop af te stemmen.

Lees meer

Gegevens beheren

Gegevens beheren

Uw backoffice medewerkers beheren o.a. de klant gegevens in uw backoffice systemen (CRM, ERP of DMS). Dit zijn vaak repetitieve administratieve handelingen. Denk bijvoorbeeld aan klant- of product registraties of het verwerken van bestellingen.

Wij ondersteunen uw backoffice door uw gegevens te beheren, direct in uw systeem! Door structureel de data te actualiseren, aan te vullen en te wijzigen. Hierdoor heeft uw backoffice daar geen omkijken meer naar.

Lees meer

Administratieve processen

Diverse administratieve processen

Elke organisatie kent zijn administratieve processen. Wanneer deze werkzaamheden uw medewerkers structureel veel tijd kosten, dan is het uitbesteden van administratieve processen een verantwoorde keuze.

Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van uitbesteding. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service.

Lees meer

Waarom uitbesteden bij Zaico?

Bij Zaico zijn uw data processen in goede handen.

Nederlandstalig

Nederlandstalig project management en verwerking. Eenvoudige communicatie en hoogwaardige kwaliteit. Uw project is bij ons in goede handen!

Snel

Profiteer van het tijdverschil. Wanneer uw medewerkers naar huis gaan, begint onze werkdag. Daarmee verkort u de doorlooptijd van uw proces.

Ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen van administratieve processen. Daarom hebben we in de meeste gevallen al ervaring met een project als dat van u.

Betrouwbaar

Wij doen wat we beloven. Samen maken we afspraken over instructies, kwaliteit en doorlooptijd. Wij zorgen er vervolgens voor dat we deze afspraken nakomen.

Bespaar kosten

Bespaar aanzienlijke kosten. Bij ons kunt u vanaf € 6,00 per uur, uw data entry uitbesteden. Profiteer van de voordelen van outsourcing en bespaar kosten.

Kwaliteit

Omdat wij weten dat kwaliteit essentieel is. Daarom voegen wij controles en validaties toe. Daarmee verhogen wij de kwaliteit van uw proces.

Meer weten?

Wilt u meer over ons en onze dienstverlening weten, kijk dan op onze over ons pagina, of neem contact met ons op!


Verbeter uw backoffice proces

Verbeter administratieve processen media en retailsector!

Kostenbesparing

Doorlooptijd

Kwaliteitsverbetering

Enkele van onze diensten binnen Media- en retailsector

Betrouwbare en snelle verwerking van uw administratieve processen met onze data entry dienst.

Lees verder

Haal meer uit uw backoffice en laat uw backoffice door ons ondersteunen

Lees verder

Haal meer uit uw data. Wij verrijken uw data door tijdens de gegevens verwerking additionele informatie aan uw data toe te voegen.

Lees verder