Voor een succesvolle marketingactie is een tijdige en correcte verwerking van de binnenkomende response erg belangrijk. Uw respondenten gaan het erg waarderen als ze snel van de juiste informatie worden voorzien. Juist die extra stap zorgt ervoor dat u een nieuwe fan van uw organisatie aan het maken bent.

Digitaliseren van uw direct marketing response

Door het digitaliseren van de response zorgen wij voor een snelle en correcte verwerking van de informatie op de documenten. Dit doen wij door het handmatig overnemen van de data in onze op maat gemaakte data entry systemen. Onze medewerkers hebben veel ervaring met verschillende handschriften en zijn in staat om kwaliteit te leveren.

Onze organisatie is zo ingericht dat wij goed om kunnen gaan met pieken en dalen in de productie. We nemen graag met u de planning door om onze diensten daarop af te stemmen.

Aanleveren van uw data

Na het scannen van de documenten kunnen wij de beelden direct voor uw administratie aanleveren. Zodoende heeft uw klantenservice altijd de juiste informatie op voorhand wanneer uw klant contact met u opneemt. De data leveren wij conform afspraak op de juiste tijden en met de afgesproken kwaliteit.

Wij kunnen de data rechtstreeks in uw systeem verwerken of aanleveren op uw (s)FTP omgeving. Daar kunt u de informatie geautomatiseerd binnen halen zodat handmatige interventie niet meer nodig is.

Wat doen uw marketing en service medewerkers

Uw medewerkers concentreren zich op waarde vermeerderende taken binnen uw organisatie, terwijl wij ons bezig houden met een correcte administratieve afhandeling van de lopende actie. Ofwel, u concentreert zich op uw core business dan doen wij hetzelfde.

Neem contact met ons op

Onze diensten voor Uitgeverijen en Media

Door het digitaliseren van uw documenten heeft u sneller toegang bij vragen van uw donateurs of leden.

Lees verder

Door het uitbesteden van uw administratieve processen bij Zaico houden uw medewerkers meer tijd over voor hun kerntaken.

Lees verder

Wij verwerken uw direct marketing response op een goede manier ter verbetering van uw bedrijfsresultaten.

Lees verder