Branche specifieke data verwerking

Wij ondersteunen organisaties met data verwerking. Omdat niet iedere organisatie, product of dienst hetzelfde is zorgen wij altijd voor maatwerk. Toch kennen enkele branches, branche specifieke data verwerkingen. Ondanks dat wij ons realiseren dat uw bedrijf uniek is, hebben we toch al aardig wat ervaring in dergelijke oplossingen.

Met data verwerking meerwaarde creëren

Wij zijn geen engineers, marketeers of onderzoekers. Wij zijn data verwerkers en dat is dan ook wat wij goed, snel en kosten efficiënt doen; data verwerken. Uw medewerkers concentreren zich op waarde vermeerderende taken binnen uw organisatie, terwijl wij ons bezig houden met een correcte afhandeling van uw data verwerking. Zo creëren wij meerwaarde.

Oftewel, u concentreert zich op uw core business dan doen wij hetzelfde.

Brede ervaring in meerdere branches


Enkele van onze medewerkers zitten al meer dan 25 jaar in het vak. Dit zorgt voor een brede en diepgaande kennis op het gebied van data verwerking. Hierdoor zijn we in staat om onze klanten op een goede manier te helpen.

Branche specifieke data verwerking

Iedere branche heeft zijn eigen ontwikkelingen, uitdagingen en wensen. Omdat wij dit begrijpen bieden wij altijd een passende maatwerk oplossing. Daarvoor zetten wij onze branche gerelateerde kennis in, om tot de beste oplossing voor uw uitdaging te komen.

Wij streven ernaar om met al onze data verwerking diensten de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Flexibele data verwerking oplossingen


In de kern van onze diensten staat ons vermogen om een flexibele, koste efficiënte branche specifieke data verwerkingsoplossingen te bieden met een passende doorlooptijd. Hierdoor hebben we een brede set van vaardigheden opgebouwd en bedienen we een scala aan klanten in verschillende branches.

Onze data verwerkingsoplossingen

Onafhankelijk van de omvang van uw project kunnen wij een passende, branche specifieke data verwerking bieden. Variërend van kleine ad-hoc projecten tot grote branche specifieke administratieve oplossingen.

Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van uitbesteding. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service. Wij zorgen ervoor dat informatie beschikbaar is wanneer u het nodig heeft. En op de manier die het beste bij uw bedrijfsprocessen past.

Bespaar tot 70% op uw administratieve processen!

Met een uurtarief van € 7,50 per uur, bespaart u al snel veel geld op uw administratieve processen!

[vertel ons over uw project …]

Branche specifieke data verwerking

Vandaag de dag kent elke branche wel zijn eigen uitdagingen als het gaat om data verwerking. Daarom heeft Zaico zich ontwikkeld als een verlengstuk van haar klanten. Wij streven namelijk, met onze data verwerking, naar een naadloze aansluiting bij uw administratieve processen.
Hier vindt u enkele branches waarin wij actief zijn.

Down-time minimaliseren door een correcte en snelle data verwerking. Hierdoor hebben uw medewerkers meteen toegang tot de juiste data.

Lees meer

Wij zorgen voor een efficiënte data verwerking en u houd meer geld over voor het het goede doel zonder in te leveren op uw datakwaliteit.

Lees meer

Creëer echte fans van uw klanten vanaf het eerste moment door snel en correct te reageren op uw doelgroep.

Lees meer

Wij helpen u met uw dossiervorming. Of het nu dient als bewijslast, naslagwerk, of ter ondersteuning van uw werkprocessen.

Lees meer

De juiste persoonsgegevens zijn cruciaal voor een correct abonneebestand. Wij verwerken nieuwe gegevens en schonen bestaande gegevens op.

Lees meer

Wij ondersteunen uw onderzoeken met het uitwerken van interviews, het verwerken van vragenlijsten en webresearch. Zo hebben wij altijd een passende oplossing voor uw onderzoek.

Lees meer

Als energieleverancier creëert u uw meerwaarde in uw backoffice. Laat ons uw backoffice ondersteunen en wordt nog succesvoller.

Lees meer

Of het nu gaat om ondersteuning van uw verkoop-, marketing- of administratie afdelingen. Het stroomlijnen van uw backoffice processen zorgen er voor dat uw bedrijf beter rendeert.

Lees meer

Staat uw branche er niet bij?

Staat uw branche er niet bij? Dat wil niet zeggen dat u niet kan profiteren van de voordelen van outsourcing bij Zaico. Vraag ons om advies! Wij hebben vast een passende oplossing voor u.

Vertel ons over uw project, voor vrijblijvend advies op maat!

Vertel ons over uw project

Waarom uitbesteden bij Zaico?

Bij Zaico zijn uw data processen in goede handen.

Nederlandstalig

Nederlandstalig project management en verwerking. Eenvoudige communicatie en hoogwaardige kwaliteit.

Snel

Profiteer van het tijdverschil. Wanneer uw medewerkers naar huis gaan, begint onze werkdag.

Ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen van administratieve processen voor klanten uit verschillende branches.

Kwaliteit

Kwaliteit is essentieel. Daarom voegen wij controles en validaties toe, waarmee wij de kwaliteit van uw data waarborgen.

Bespaar kosten

Vanaf € 7,50 per uur! Bespaar op uw administratieve kosten en profiteer van de vele voordelen van uitbesteding.

Betrouwbaar

Wij doen wat we beloven. Samen maken we afspraken over instructies, kwaliteit en doorlooptijd.

Meer weten?

Wilt u meer over ons en onze dienstverlening weten, kijk dan op onze over ons pagina, of neem contact met ons op!