Charitatieve gegevensverwerking

Bespaar kosten, presenteer betere cijfers aan uw donateurs!

Als Charitatieve instelling bent u afhankelijk van uw donateurs. Om donateurs te werven is het belangrijk dat u kunt aantonen dat een groot deel van hun donatie ook daadwerkelijk naar het goede doel gaat.

Bij Zaico bespaart u enorme kosten op uw charitatieve gegevensverwerking. Hierdoor komt er meer geld vrij voor uw goed doel en kunt u betere cijfers presenteren aan uw donateurs.

Bent u werkzaam bij een goed doel? Wij bieden verschillende oplossingen voor administratieve processen voor charitatieve instellingen. Iedere branche heeft zijn eigen ontwikkelingen, uitdagingen en wensen. Voor charitatieve instellingen, oftewel goede doelen, is het niet anders.

Wij werken al jaren aan oplossingen voor het uitbesteden van uw charitatieve administratieve werkzaamheden. In veel gevallen zijn wij dan ook al bekend met de uitdagingen waar uw instelling mee te maken heeft.

Omdat wij weten dat niet ieder administratief proces hetzelfde is, bieden wij altijd een passende maatwerk oplossing. Wij zorgen voor een efficiënte dataverwerking en u houd meer geld over voor het het goede doel zonder in te leveren op uw datakwaliteit.

Bespaar tot 70% op uw administratieve processen!

Met een uurtarief van € 6,00 per uur, bespaart u al snel veel geld op uw administratieve processen!

[vertel ons over uw project …]

Uw uitdaging, onze oplossing

Enkele voorbeelden van administratieve processen voor charitatieve instellingen

Door onze jarenlange ervaring en ons diverse klanten bestand hebben we inmiddels de nodige ervaringen opgedaan.

Om uw charitatieve administratieve werkzaamheden voordelig uit te besteden, werken wij vanuit Indonesië. Onze productiecapaciteit is bovendien volledig schaalbaar. Zo kunnen we razendsnel reageren op veranderingen in uw vraag.

Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van uitbesteding. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service. Wij zorgen ervoor dat informatie beschikbaar is wanneer u het nodig heeft. En op de manier die het beste bij uw bedrijfsprocessen past.

Gemene deler in de charitatieve sector is het besparen van ‘overhead’ kosten, zodat er meer geld vrij komt voor het goede doel. Uw charitatieve administratieve werkzaamheden uitbesteden bij Zaico helpt u hiermee.

Omdat wij uw uitdagingen begrijpen, bieden wij altijd maatwerk. Daarom hebben wij voor ieder budget een oplossing.

Hier vindt u enkele voorbeelden van administratieve processen voor charitatieve instellingen.

Onderzoeksresultaten verwerken

Nalatenschapsonderzoek digitaliseren

Een belangrijke inkomstenbron van goede doelen is tegenwoordig de nalatenschap donateurs of erflaters. Deze nalatenschapswervring doet u door middel van het aanspreken van uw doelgroep of klantenbestand en hen hiervoor te interesseren. Dit gaat vaak gepaard met een vragenlijst of enquête.

Wij ondersteunen uw nalatenschapsonderzoek door de resultaten voor u te digitaliseren. En eventueel direct de mogelijke erflater te informeren. Hierdoor bespaart u kosten op uw administratieve werkzaamheden en worden uw donateurs snel van de juiste informatie voorzien.

Lees meer

Direct Marketing Respons verwerken

Direct Marketing Respons verwerken

Wanneer een mogelijke donateur geïnteresseerd is in uw goed doel is het zaak deze te informeren. Over het algemeen gebeurd dit d.m.v. een brochure. Bij de brochure voegt u uiteraard ook de mogelijkheid tot donatie via machtiging.

Wij helpen u deze machtigingen (eventueel direct in uw systeem) te digitaliseren. Zodat uw donateur gegevens snel en correct verwerkt worden.

Lees meer

Gegevens beheren

Gegevens beheren

Uw backoffice medewerkers beheren o.a. uw donateur-, collectant-, vrijwilliger- of ambassadeur gegevens in uw backoffice systemen (CRM of ERP). Dit zijn vaak repetitieve administratieve handelingen.

Wij ondersteunen uw backoffice door uw gegevens te beheren, direct in uw systeem! Door structureel de data te actualiseren, aan te vullen en te wijzigen. Hierdoor hebt u direct de beschikking over actuele informatie en bespaart u veel geld.

Lees meer

Administratieve processen

Diverse administratieve processen

Elke charitatieve instelling kent zijn eigen administratieve processen. Wanneer deze werkzaamheden uw medewerkers structureel veel tijd kosten, dan is het uitbesteden van uw charitatieve administratieve werkzaamheden een verantwoorde keuze.

Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van uitbesteding. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service.

Lees meer

Waarom uitbesteden bij Zaico?

Bij Zaico zijn uw data processen in goede handen.

Nederlandstalig

Nederlandstalig project management en verwerking. Eenvoudige communicatie en hoogwaardige kwaliteit.

Snel

Profiteer van het tijdverschil. Wanneer uw medewerkers naar huis gaan, begint onze werkdag.

Ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen van administratieve processen voor klanten uit verschillende branches.

Kwaliteit

Kwaliteit is essentieel. Daarom voegen wij controles en validaties toe, waarmee wij de kwaliteit van uw data waarborgen.

Bespaar kosten

Vanaf € 6,00 per uur! Bespaar op uw administratieve kosten en profiteer van de vele voordelen van uitbesteding.

Betrouwbaar

Wij doen wat we beloven. Samen maken we afspraken over instructies, kwaliteit en doorlooptijd.

Meer weten?

Wilt u meer over ons en onze dienstverlening weten, kijk dan op onze over ons pagina, of neem contact met ons op!


Minimale kosten besparing

Maak meer geld vrij voor uw goed doel

Door het uitbesteden van uw charitatieve administratieve werkzaamheden, bespaart u veel geld.

Een administratief medewerk(st)er krijgt gemiddeld, voor een full-time dienstverband, tussen de € 2.000,- en € 2.500,- per maand.

Daar komt vervolgens 8% vakantiegeld en +/- 30% aan sociale lasten (zoals verzekeringen en pensioen) bij.

Voor uw charitatieve instelling kost een administratief medewerk(st)er dus minimaal € 16,50 per uur.

Bij ons kunt u uw charitatieve gegevensverwerking uitbesteden voor € 6,00 per uur. Dat loont dus al snel de moeite!

Bereken zelf de kosten die u kunt besparen door uw charitatieve gegevensverwerking uit te besteden. Of neem contact met ons op, voor vrijblijvend advies op maat!

Enkele diensten

Waarmee wij administratieve processen voor charitatieve instellingen ondersteunen

Betrouwbare en snelle verwerking van uw administratieve processen met onze data entry dienst.

Lees verder

Haal meer uit uw backoffice en laat uw backoffice door ons ondersteunen

Lees verder

Haal meer uit uw data. Wij verrijken uw data door tijdens de gegevens verwerking additionele informatie aan uw data toe te voegen.

Lees verder