Industriële dataverwerking

Bent u werkzaam in de industriële sector? Wij hebben aan tal van industriële dataverwerking processen meegewerkt. In veel gevallen zijn wij dan ook al bekend met de uitdagingen waar uw bedrijf mee te maken heeft.

Door onze jarenlange ervaring en ons diverse klanten bestand hebben we inmiddels de nodige ervaringen opgedaan. Industriële dataverwerking passen we bijvoorbeeld toe bij onze klanten in de chemische industrie, olie-industrie, voedingsmiddelenindustrie, machinebouw-industrie of algemene proces industrie.

Omdat wij weten dat niet iedere onderneming, product of dienst hetzelfde is, bieden wij altijd een passende maatwerk oplossing.

Om uw industriële dataverwerking voordelig uit te voeren, werken wij vanuit Indonesië. Onze productiecapaciteit is bovendien volledig schaalbaar. Zo kunnen we razendsnel reageren op veranderingen in uw vraag.

Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van uitbesteding. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service. Wij zorgen ervoor dat informatie beschikbaar is wanneer u het nodig heeft. En op de manier die het beste bij uw bedrijfsprocessen past.

Bespaar tot wel 60% op uw administratieve processen!

Met een uurtarief van € 8,50 per uur, bespaart u al snel veel geld op uw administratieve processen!

[vertel ons over uw project …]

Gestructureerde documenten verwerken

Hebt u documenten die gestructureerde data bevatten? Deze gestructureerde documenten kunt u eenvoudig door ons laten verwerken.

Ongestructureerde documenten verwerken

Wij interpreteren en vinden de gewenste informatie in uw documenten. Om de gegevens vervolgens gestructureerd aan u terug te leveren.

Industriële dataverwerking oplossingen

Uw uitdaging onze oplossing

Gemene deler binnen de industriële sector is de vraag naar actuele, betrouwbare documentatie en informatie. Omdat wij begrijpen dat binnen deze sector de diversiteit enorm is, bieden wij altijd maatwerk voor uw industriële dataverwerking.

Hier vindt u enkele voorbeelden waarmee wij uw industriële dataverwerking kunnen ondersteunen.

Rapport & Werkorder verwerking

Rapport & Werkorder verwerking

Onderhoud is essentieel voor uw machines. Een snelle en juiste administratie van uw werkorders, onderhoudsrapporten en machine prestaties is daarom essentieel.

Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van uitbesteding. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service.

Lees meer

Technische dataverwerking

Technische dataverwerking

Met onze technische dataverwerking, hebt u snel de meest actuele machine informatie tot uw beschikking. Voorkom langdurige stilstand, zorg dat uw medewerkers direct de juiste, volledige gegevens tot hun beschikking hebben!

De technische dataverwerking oplossing van Zaico biedt een uitkomst voor onze klanten, waar down-time geen optie is.

Lees meer

Archivering

Technisch documenten digitaliseren

Bij een storing of een audit van uw machine moet u snel de juiste en volledige documentatie tot uw beschikking hebben. Het opvragen van deze documentatie kan erg tijdrovend zijn. En, welke garantie heeft u dat het gevonden document ook de laatste revisie is?

Bij Zaico digitaliseren we uw documenten, zodat deze snel, volledig en goed gevonden kunnen worden.

Lees meer

Administratieve processen

Industriële administratieve processen

Elke organisatie kent zijn administratieve processen. Wanneer deze werkzaamheden uw medewerkers structureel veel tijd kosten, dan is het uitbesteden van administratieve processen een verantwoorde keuze.

Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van uitbesteding. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service.

Lees meer

Waarom uitbesteden bij Zaico?

Bij Zaico zijn uw data processen in goede handen.

Nederlandstalig

Nederlandstalig project management en verwerking. Eenvoudige communicatie en hoogwaardige kwaliteit.

Snel

Profiteer van het tijdverschil. Wanneer uw medewerkers naar huis gaan, begint onze werkdag.

Ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen van administratieve processen voor klanten uit verschillende branches.

Kwaliteit

Kwaliteit is essentieel. Daarom voegen wij controles en validaties toe, waarmee wij de kwaliteit van uw data waarborgen.

Bespaar kosten

Vanaf € 8,50 per uur! Bespaar op uw administratieve kosten en profiteer van de vele voordelen van uitbesteding.

Betrouwbaar

Wij doen wat we beloven. Samen maken we afspraken over instructies, kwaliteit en doorlooptijd.

Meer weten?

Wilt u meer over ons en onze dienstverlening weten, kijk dan op onze over ons pagina, of neem contact met ons op!


Hoeveel kunt u besparen door uw Industriële dataverwerking door ons uit te laten voeren?

Bespaar tijd, geld en verminder down-time!

Kosten besparing

Vrij gekomen tijd

Verminderde down-time

Technische documenten beoordelen

Veel industriële bedrijven hebben hun technische documenten en tekeningen ondergebracht in een digitaal archief of document management systeem. Zodat onderdelen, onderhoud, revisies en werkbonnen centraal per machine opgeslagen worden.

Vervolgens laten de meeste bedrijven deze technische documenten beoordelen en indexeren door engineers. Het betreft immers ’technische’ documentatie. Dit doet men zodat, indien er een audit of uitval plaats vindt, direct de juiste, actuele informatie beschikbaar is voor reparatie of audit.

Maar vaak zijn dit repetitieve, administratieve handelingen die even goed uitbesteed kunnen worden.

Zonde toch?

De kosten

Een (junior) technical support engineer krijgt gemiddeld, voor een full-time dienstverband, tussen de € 2.500,- en € 3.000,- per maand. Daar komt vervolgens 8% vakantiegeld en +/- 30% aan sociale lasten (zoals verzekeringen en pensioen) bij.

Voor de onderneming kost een technical support engineer dus minimaal € 20,00 per uur.

Wij vragen € 8,50 per uur. Wij zijn geen engineers, maar hebben wel veel ervaring met het verwerken van industriële data.

Door industriële dataverwerking bij ons uit te besteden bespaart u kosten en kunnen uw engineers zich weer richten op hun kerntaken. Dat loont dus al snel de moeite!

Bereken zelf de kosten die u kunt besparen door uw industriële dataverwerking uit te besteden. Of neem contact met ons op, voor vrijblijvend advies op maat!

Enkele van onze diensten binnen de industriële sector

Haal meer uit uw documenten door automatische, manuele of hybride data extractie.

Lees verder

Met scanning op locatie blijven uw documenten bij u on site. Onze medewerkers komen met de nodige hard- en software naar u toe.

Lees verder

Haal meer uit uw data. Wij verrijken uw data door tijdens de gegevens verwerking additionele informatie aan uw data toe te voegen.

Lees verder