Marketing dataverwerking

Dataverwerking ondersteunend aan uw marketing activiteiten

Bent u werkzaam in de marketing? Iedere branche heeft zijn eigen ontwikkelingen, uitdagingen en wensen. Voor de sector marketing en communicatie is dat niet anders. Wij bieden oplossingen voor marketing dataverwerking.

Omdat wij weten dat niet ieder bedrijf en proces binnen de marketingsector hetzelfde is, bieden wij altijd een passende maatwerk oplossing voor uw marketing dataverwerking.

Door onze jarenlange ervaring en ons diverse klanten bestand binnen deze sector, hebben we inmiddels de nodige ervaringen opgedaan. Zo werken wij o.a. voor bedrijven in de Direct Marketing, Loyalty marketing en marktonderzoek.

Met onze marketing dataverwerking streven wij ernaar om meerwaarde te creëren in uw marketing processen. U kunt ons daarom zien als verlengstuk van uw bedrijf.

Marketing dataverwerkingen zoals;

Om uw marketing dataverwerking voordelig uit te besteden, werken wij vanuit Indonesië. Onze productiecapaciteit is bovendien volledig schaalbaar. Zo kunnen we razendsnel reageren op veranderingen in uw vraag.

Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van uitbesteding. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service. Wij zorgen ervoor dat informatie beschikbaar is wanneer u het nodig heeft. En op de manier die het beste bij uw bedrijfsprocessen past.

Bespaar tot 70% op uw administratieve processen!

Met een uurtarief van € 6,00 per uur, bespaart u al snel veel geld op uw administratieve processen!

[meer over ons …]

Met uw dataverwerking meerwaarde creëren

Uw medewerkers concentreren zich op waarde vermeerderende taken binnen uw organisatie, terwijl wij ons bezig houden met een correcte dataverwerking.

Oftewel, u concentreert zich op uw core business dan doen wij hetzelfde.

Enkele voorbeelden van marketing dataverwerkingen

Uw uitdaging, onze oplossing

Gemene deler binnen de marketing & communicatie sector is het belang van betrouwbare data. Daarom ondersteunen wij uw organisatie met dataverwerking ondersteunend aan uw marketing activiteiten. Of het nu gaat om ondersteuning van uw marktonderzoek, of het actualiseren- of verrijken van uw doelgroep gegevens.

Omdat wij uw uitdagingen begrijpen, bieden wij altijd maatwerk voor uw dataverwerking. Zo hebben wij voor ieder budget een oplossing.

Hier vindt u enkele voorbeelden van marketing dataverwerkingen

Direct Marketing Respons verwerken

Direct Marketing Respons verwerken

Voor een succesvolle direct marketingactie is een tijdige en correcte verwerking van de binnenkomende respons erg belangrijk. Met onze dienst kunt u een volledig ontzorgde oplossing voor uw klant aanbieden en dit tegen een scherp tarief.

Onze organisatie is zo ingericht dat wij goed om kunnen gaan met pieken en dalen in de productie. We nemen graag met u de planning door om onze diensten daarop af te stemmen.

Lees meer

Gegevens beheren

Gegevens beheren

Biedt uw klanten een volledig ontzorgde oplossing voor hun relatie gegevens. Uw klanten hebben er geen omkijken meer naar en u kunt erop vertrouwen dat uw marketing campagnes bij de juiste personen terecht komen.

Wij zorgen voor een geactualiseerd relatiebeheer door structureel de gegevens te verrijken tegen een zeer scherp tarief. Profiteer ook van de vele voordelen van uitbesteding.

Lees meer

Onderzoeksresultaten verwerken

Onderzoeksresultaten verwerken

Op zoek naar ondersteuning bij uw marktonderzoek? Het uitwerken van interviews of het coderen en categoriseren van gegeven antwoorden kan zeer tijdrovend zijn. Door het uitbesteden van dit soort administratieve werkzaamheden bespaart u veel tijd en geld.

Of het nu gaat om een kwantitatief- of een kwalitatief onderzoek, wij bieden altijd een betrouwbare oplossing voor het uitwerken van uw interviews, of het coderen en categoriseren van de gegeven antwoorden.

Lees meer

Webresearch

Webresearch

Het doorzoeken en in kaart brengen van uw marktonderzoek kan zeer tijdrovend zijn voor uw medewerkers. Wij ondersteunen u met het verzamelen van branche, product of dienst specifieke eigenschappen door middel van webresearch.

Wanneer u uw webresearch uitbesteedt aan ons, bespaart u gegarandeerd kosten. En beschikt u sneller over de gegevens.

Lees meer

Persoonsgegevens verwerken

Persoonsgegevens verwerken

Hebt u eenmalig een grote hoeveelheid gegevens die verwerkt moeten worden? Bijvoorbeeld beurskaartjes, spaarkaart acties of andere documenten met persoonsgegevens?

Dan is Zaico een verantwoorde keuze. Onze productiecapaciteit is bovendien volledig schaalbaar. Zo kunnen we razendsnel reageren op veranderingen in uw vraag.

Lees meer

Waarom uitbesteden bij Zaico?

Bij Zaico zijn uw data processen in goede handen.

Nederlandstalig

Nederlandstalig project management en verwerking. Eenvoudige communicatie en hoogwaardige kwaliteit.

Snel

Profiteer van het tijdverschil. Wanneer uw medewerkers naar huis gaan, begint onze werkdag.

Ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen van administratieve processen voor klanten uit verschillende branches.

Kwaliteit

Kwaliteit is essentieel. Daarom voegen wij controles en validaties toe, waarmee wij de kwaliteit van uw data waarborgen.

Bespaar kosten

Vanaf € 6,00 per uur! Bespaar op uw administratieve kosten en profiteer van de vele voordelen van uitbesteding.

Betrouwbaar

Wij doen wat we beloven. Samen maken we afspraken over instructies, kwaliteit en doorlooptijd.

Meer weten?

Wilt u meer over ons en onze dienstverlening weten, kijk dan op onze over ons pagina, of neem contact met ons op!


Haal meer uit uw marketing dataverwerking

Kostenbesparing

Doorlooptijd

Kwaliteitsverbetering

Dataverwerking ondersteunend aan uw marketing activiteiten

Betrouwbare en snelle verwerking van uw administratieve processen met onze data entry dienst.

Lees verder

Laat ons uw onderzoeksdata verrijken, bijvoorbeeld d.m.v. webresearch.

Lees verder

Met onze transcriptie dienst werken wij gedetailleerd uw interviews t.b.v. marktonderzoek uit.

Lees verder