Dataverwerking media & Retailbranche

Bent u werkzaam in de media- of retailsector? Wij bieden dataverwerking voor bedrijven in deze sectoren. Wij ondersteunen tal van oplossingen voor uitgeverijen en retail ondernemingen. In veel gevallen zijn wij dan ook al bekend met de uitdagingen waar uw organisatie mee te maken heeft.

Wij ondersteunen u o.a. met abonnee registratie, product vulling en classificatie, spaarkaart acties, etc.

Omdat wij weten dat niet iedere onderneming, product of dienst hetzelfde is, bieden wij altijd een passende maatwerk oplossing voor uw dataverwerking.

Om uw dataverwerking voordelig uit te besteden, werken wij vanuit Indonesië. Onze productiecapaciteit is bovendien volledig schaalbaar. Zo kunnen we razendsnel reageren op veranderingen in uw vraag.

Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van uitbesteding. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service. Wij zorgen ervoor dat informatie beschikbaar is wanneer u het nodig heeft. En op de manier die het beste bij uw bedrijfsprocessen past.

Bespaar tot 70% op uw administratieve processen!

Met een uurtarief van € 6,00 per uur, bespaart u al snel veel geld op uw administratieve processen!

[vertel ons over uw project …]

Met data verwerking meerwaarde creëren. 

Uw medewerkers concentreren zich op waarde vermeerderende taken binnen uw organisatie, terwijl wij ons bezig houden met correcte administratieve afhandeling.

Oftewel, u concentreert zich op uw core business, dan doen wij dat ook.

Enkele voorbeelden van dataverwerking voor Media en Retail bedrijven

Uw uitdaging, onze oplossing

Gemene deler binnen de media- en retailsector is het beperken van kosten. In een markt waar de marges enorm onder druk staan, is het juist van belang zoveel mogelijk ‘overhead’ kosten te besparen. Kortom, de afhandeling van klant contact en diverse administratieve handelingen mag dan niet teveel kosten. Aan de andere kant biedt service- en klantgerichtheid een grote meerwaarde en dient met zorg te gebeuren.

Omdat wij uw uitdagingen begrijpen, bieden wij altijd maatwerk voor uw dataverwerking. Zo hebben wij voor ieder budget een oplossing.

Hier vindt u enkele voorbeelden van dataverwerkingen in de media- en retailsector, die wij ondersteunen.

Bestellingen verwerken

Order verwerking

Orderverwerking betreft vaak repetitieve administratieve handelingen die vaak door uw backoffice worden uitgevoerd. Dit kan zeer tijdrovend zijn, waardoor uw backoffice overloopt en uw processen vertraging oplopen.

Door uw orderverwerking uit te besteden, zorgt u voor een snelle, efficiënte en bovendien kwalitatieve verwerking van uw orders.

Lees meer

Direct Marketing Respons verwerken

Direct Marketing Respons verwerken

Voor een succesvolle marketingactie is een tijdige en correcte verwerking van de binnenkomende response erg belangrijk. Uw respondenten gaan het erg waarderen als ze snel van de juiste informatie worden voorzien. Juist die extra stap zorgt ervoor dat u een nieuwe fan van uw organisatie aan het maken bent.

Onze organisatie is zo ingericht dat wij goed om kunnen gaan met pieken en dalen in de productie. We nemen graag met u de planning door om onze diensten daarop af te stemmen.

Lees meer

Gegevens beheren

Gegevens beheren

Uw backoffice medewerkers beheren o.a. de klant gegevens in uw backoffice systemen (CRM, CMS, ERP of DMS). Dit zijn vaak repetitieve administratieve handelingen. Denk bijvoorbeeld aan klant- of product registraties of het verwerken van bestellingen.

Wij ondersteunen uw backoffice door uw gegevens te beheren, direct in uw systeem! Door structureel de data te actualiseren, aan te vullen en te wijzigen. Hierdoor heeft uw backoffice daar geen omkijken meer naar.

Lees meer

Administratieve processen

Diverse administratieve processen

Elke organisatie kent zijn administratieve processen. Wanneer deze werkzaamheden uw medewerkers structureel veel tijd kosten, dan is het uitbesteden van administratieve processen een verantwoorde keuze.

Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van uitbesteding. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service.

Lees meer

Waarom uitbesteden bij Zaico?

Bij Zaico zijn uw data processen in goede handen.

Nederlandstalig

Nederlandstalig project management en verwerking. Eenvoudige communicatie en hoogwaardige kwaliteit.

Snel

Profiteer van het tijdverschil. Wanneer uw medewerkers naar huis gaan, begint onze werkdag.

Ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen van administratieve processen voor klanten uit verschillende branches.

Kwaliteit

Kwaliteit is essentieel. Daarom voegen wij controles en validaties toe, waarmee wij de kwaliteit van uw data waarborgen.

Bespaar kosten

Vanaf € 6,00 per uur! Bespaar op uw administratieve kosten en profiteer van de vele voordelen van uitbesteding.

Betrouwbaar

Wij doen wat we beloven. Samen maken we afspraken over instructies, kwaliteit en doorlooptijd.

Meer weten?

Wilt u meer over ons en onze dienstverlening weten, kijk dan op onze over ons pagina, of neem contact met ons op!


Verbeter uw backoffice proces

Met dataverwerking bij Zaico

Kostenbesparing

Doorlooptijd

Kwaliteitsverbetering

Enkele van onze diensten binnen Media- en retailsector

Betrouwbare en snelle verwerking van uw administratieve processen met onze data entry dienst.

Lees verder

Haal meer uit uw backoffice en laat uw backoffice door ons ondersteunen

Lees verder

Haal meer uit uw data. Wij verrijken uw data door tijdens de gegevens verwerking additionele informatie aan uw data toe te voegen.

Lees verder