Onderzoek dataverwerking

Dataverwerking voor de onderwijs en onderzoek branche

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw onderzoek dataverwerking en werkzaam in de onderzoek of onderwijs branche? Wij bieden onderzoek dataverwerking oplossingen voor deze branches.

Of het nu gaat om een langdurige studie, scriptie of een kort lopend tevredenheidsonderzoek. Uw onderzoeksresultaten verwerken en archiveren kost veel tijd. Dit kan aanzienlijk efficiënter door dit uit te besteden.

Met onze onderzoek dataverwerking, haalt u meer uit uw data!

Door uw dataverwerking uit te besteden bespaart u gegarandeerd kosten en beschikt u sneller over de gegevens. Vanzelfsprekend met behoud-, of zelfs verbetering van de kwaliteit.

Om uw onderzoek data voordelig te verwerken, werken wij vanuit Indonesië. Onze productiecapaciteit is bovendien volledig schaalbaar. Zo kunnen we razendsnel reageren op veranderingen in uw vraag.

Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van uitbesteding. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service. Wij zorgen ervoor dat informatie beschikbaar is wanneer u het nodig heeft. En op de manier die het beste bij uw bedrijfsprocessen past.

Bespaar tot 70% op uw administratieve processen!

Met een uurtarief van € 6,00 per uur, bespaart u al snel veel geld op uw administratieve processen!

[vertel ons over uw project …]

Haal meer uit uw onderzoek

Om uw onderzoek data te verwerken bieden wij zeer kosten efficiënte oplossingen voor het verwerken van onderzoeksresultaten. Of het nu gaat om het verwerken van vragenlijsten, uitwerken van interviews of het vinden van feiten en bronnen d.m.v. internetonderzoek. Hierdoor bespaart u tijd en geld. Tijd en geld dat u vervolgens in uw onderzoek kunt steken.

Profiteer van de vele voordelen van uitbesteding en laat u door ons ondersteunen.

Enkele voorbeelden van onderzoek dataverwerking

Uw uitdaging, onze oplossing

Gemene deler binnen de onderzoek & onderwijs branche is het verwerken van onderzoeken. Daarom ondersteunen wij uw organisatie met dataverwerking ondersteunend aan uw onderzoeken. Of het nu gaat om ondersteuning voor het invoeren van gegevens, of het archiveren van uw onderzoeken.

Omdat wij uw uitdagingen begrijpen, bieden wij altijd maatwerk voor uw onderzoek dataverwerking. Zo hebben wij voor ieder budget een oplossing.

Hier vindt u enkele voorbeelden van onderzoek dataverwerking binnen de onderzoek en onderwijs branche.

Onderzoeksresultaten verwerken

Onderzoeksresultaten verwerken

Op zoek naar ondersteuning bij uw onderzoek? Het uitwerken van interviews, vragenlijsten, intake gesprekken of het coderen en categoriseren van gegeven antwoorden kan zeer tijdrovend zijn. Daarom is het uitbesteden van dit soort administratieve werkzaamheden verantwoorde keuze.

Of het nu gaat om een kwantitatief- of een kwalitatief onderzoek, wij bieden altijd een betrouwbare, snelle en kostenefficiënte oplossing.

Lees meer

Vragenlijsten verwerken

Vragenlijsten verwerken

Maakt u gebruik van vragenlijsten voor uw onderzoek? Het correct registreren van de antwoorden is erg tijdrovend. Of het nu een kwantitatief of kwalitatief onderzoek betreft, wij bieden een zeer kosten efficiënte oplossing.

Onze organisatie is zo ingericht dat wij goed om kunnen gaan met pieken en dalen in de productie. We nemen graag met u de planning door om onze diensten daarop af te stemmen.

Lees meer

Webresearch

Webresearch

Bent u voor uw scriptie of onderzoek afhankelijk van bronnen op het internet. Het doorzoeken en in kaart brengen van uw bronnen en feiten kan zeer tijdrovend zijn. Wij ondersteunen u met het verzamelen van deze gegevens, door middel van ons internetonderzoek of webresearch.

Wanneer u uw webresearch uitbesteedt aan ons, bespaart u gegarandeerd kosten. En beschikt u sneller over de gegevens.

Lees meer

Bron materiaal archiveren

Archiveren

Of het nu gaat om een langlopende medische studie of eenmalige scriptie. Zorg dat uw bronmateriaal goed gearchiveerd wordt, zodat dit later als naslagwerk of voor vervolgonderzoeken vergeleken of gebruikt kan worden.

Zaico voorziet uw interviews van tijdnotaties, en worden uw vragenlijsten gedigitaliseerd voor archivering. Zodat uw bronmateriaal snel en goed gevonden kan worden.

Lees meer

Persoonsgegevens verwerken

Persoonsgegevens verwerken

Hebt u een grote hoeveelheid persoonsgegevens die verwerkt moeten worden? Bijvoorbeeld patiënt-, respondent- of relatie gegevens?

Dan is Zaico een verantwoorde keuze. Onze productiecapaciteit is bovendien volledig schaalbaar. Zo kunnen we razendsnel reageren op veranderingen in uw vraag.

Lees meer

Waarom uitbesteden bij Zaico?

Bij Zaico zijn uw data processen in goede handen.

Nederlandstalig

Nederlandstalig project management en verwerking. Eenvoudige communicatie en hoogwaardige kwaliteit.

Snel

Profiteer van het tijdverschil. Wanneer uw medewerkers naar huis gaan, begint onze werkdag.

Ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen van administratieve processen voor klanten uit verschillende branches.

Kwaliteit

Kwaliteit is essentieel. Daarom voegen wij controles en validaties toe, waarmee wij de kwaliteit van uw data waarborgen.

Bespaar kosten

Vanaf € 6,00 per uur! Bespaar op uw administratieve kosten en profiteer van de vele voordelen van uitbesteding.

Betrouwbaar

Wij doen wat we beloven. Samen maken we afspraken over instructies, kwaliteit en doorlooptijd.

Meer weten?

Wilt u meer over ons en onze dienstverlening weten, kijk dan op onze over ons pagina, of neem contact met ons op!


Onderzoek dataverwerking

Betrouwbare en snelle verwerking van uw administratieve processen met onze data entry dienst.

Lees verder

Geautomatiseerde oplossingen voor het herkennen van antwoorden met onze data extractie dienst.

Lees verder

Het uitwerken van geluidsfragmenten naar tekst. Bijvoorbeeld interviews en intake gesprekken.

Lees verder