Administratieve processen voor de zakelijke dienstverlening

Bent u werkzaam in de zakelijke dienstverlening? Wij ondersteunen administratieve processen binnen de zakelijke dienstverlening. In veel gevallen zijn wij dan ook al bekend met de uitdagingen waar uw bedrijf mee te maken heeft.

Voor o.a. klant en relatie beheer, ondersteuning van uw marketing, verwerken van onderzoeksresultaten of het digitaliseren van uw processen. Wij ondersteunen verschillende organisaties binnen de zakelijke dienstverlening. Vertel ons over uw project.

  • Het beheren van uw klant- of relatie gegevens
  • Het uitwerken van onderzoeksresultaten
  • Het verwerken van direct marketing respons, beurskaartjes of persoonsgegevens
  • Het digitaliseren van documenten

Om uw administratieve processen voordelig te ondersteunen, werken wij vanuit Indonesië. Onze productiecapaciteit is bovendien volledig schaalbaar. Zo kunnen we razendsnel reageren op veranderingen in uw vraag.

Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van uitbesteding. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service. Wij zorgen ervoor dat informatie beschikbaar is wanneer u het nodig heeft. En op de manier die het beste bij uw bedrijfsprocessen past.

Bespaar tot wel 60% op uw administratieve processen!

Met een uurtarief van € 8,50 per uur, bespaart u al snel veel geld op uw administratieve processen!

[vertel ons over uw project …]

Creëer meerwaarde

Uw medewerkers concentreren zich op waarde vermeerderende taken binnen uw organisatie, terwijl wij ons bezig houden met een correcte administratieve afhandeling.

Oftewel, u concentreert zich op uw core business dan doen wij hetzelfde.

Uw uitdaging, onze oplossing

Enkele voorbeelden van administratieve processen voor de zakelijke dienstverlening

Gemene deler binnen de zakelijke dienstverlening is het stroomlijnen van uw backoffice processen. Daarom ondersteunen wij uw backoffice met administratieve werkzaamheden. Of het nu gaat om ondersteuning van uw verkoop-, marketing- of administratie afdelingen. Goed georganiseerde administratieve processen zorgen er voor dat uw bedrijf beter rendeert.

Omdat wij uw uitdagingen begrijpen, bieden wij altijd maatwerk voor uw administratieve processen. Zo hebben wij voor ieder budget een oplossing.

Hier vindt u enkele voorbeelden van administratieve processen binnen de zakelijke dienstverlening.

Documenten digitaliseren

Documenten digitaliseren

Papieren documenten beheren is kostbaar, tijdrovend en omslachtig. Uw documenten digitaliseren neemt deze beperkingen weg. Of het nu gaat om personeelsdossiers, poststukken of een volledig archief, Zaico helpt hierbij.

We helpen u graag om uw papieren workflow te vervangen door een digitaal proces. Of om hierop een optimale aanvulling te realiseren.

Lees meer

Direct Marketing Respons verwerken

Direct Marketing Respons verwerken

Voor een succesvolle marketingactie is een tijdige en correcte verwerking van de binnenkomende respons erg belangrijk. Uw respondenten gaan het erg waarderen als ze snel van de juiste informatie worden voorzien. Juist die extra stap zorgt ervoor dat u een nieuwe fan van uw organisatie aan het maken bent.

Onze organisatie is zo ingericht dat wij goed om kunnen gaan met pieken en dalen in de productie. We nemen graag met u de planning door om onze diensten daarop af te stemmen.

Lees meer

Gegevens beheren

Gegevens beheren

Uw backoffice medewerkers beheren o.a. uw administratie en klant- en relatie gegevens in uw backoffice systemen (CRM of ERP). Dit zijn vaak repetitieve administratieve handelingen.

Wij ondersteunen uw backoffice door uw gegevens te beheren, direct in uw systeem! Door structureel de data te actualiseren, aan te vullen en te wijzigen. Hierdoor heeft uw backoffice daar geen omkijken meer naar.

Lees meer

Administratieve processen

Diverse administratieve processen

Elke organisatie kent zijn administratieve processen. Wanneer deze werkzaamheden uw medewerkers structureel veel tijd kosten, dan is het uitbesteden van administratieve processen een verantwoorde keuze.

Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van uitbesteding. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service.

Lees meer

Onderzoeksresultaten verwerken

Onderzoeksresultaten verwerken

Bent u bezig met een branche- of marktonderzoek? Of wilt u meer weten over uw klanttevredenheid of werknemerstevredenheid? Het uitwerken van dergelijke onderzoeksresultaten kan zeer tijdrovend zijn.

Wij ondersteunen u door uw onderzoeksresultaten te digitaliseren. Of het nu gaat om het uitwerken van interviews, vragenlijsten of het categoriseren van antwoorden.

Lees meer

Waarom uitbesteden bij Zaico?

Bij Zaico zijn uw data processen in goede handen.

Nederlandstalig

Nederlandstalig project management en verwerking. Eenvoudige communicatie en hoogwaardige kwaliteit.

Snel

Profiteer van het tijdverschil. Wanneer uw medewerkers naar huis gaan, begint onze werkdag.

Ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen van administratieve processen voor klanten uit verschillende branches.

Kwaliteit

Kwaliteit is essentieel. Daarom voegen wij controles en validaties toe, waarmee wij de kwaliteit van uw data waarborgen.

Bespaar kosten

Vanaf € 8,50 per uur! Bespaar op uw administratieve kosten en profiteer van de vele voordelen van uitbesteding.

Betrouwbaar

Wij doen wat we beloven. Samen maken we afspraken over instructies, kwaliteit en doorlooptijd.

Meer weten?

Wilt u meer over ons en onze dienstverlening weten, kijk dan op onze over ons pagina, of neem contact met ons op!


Verbeter uw backoffice processen

Kostenbesparing

Doorlooptijd

Kwaliteitsverbetering

Enkele van onze diensten binnen de zakelijke dienstverlening

Betrouwbare en snelle verwerking van uw administratieve processen met onze data entry dienst.

Lees verder

Haal meer uit uw backoffice en laat uw backoffice door ons ondersteunen

Lees verder

Haal meer uit uw data. Wij verrijken uw data door tijdens de gegevens verwerking additionele informatie aan uw data toe te voegen.

Lees verder