Uw industriële data verwerken

Uw industriële data verwerken wij met onze technische gegevensverwerking. Onze technische gegevensverwerking biedt een uitkomst voor onze klanten, waar down-time geen optie is.

Voor onze industriële klanten is het belangrijk dat de juiste informatie tijdig beschikbaar is. Het stilstaan van een machine kan immers vele duizenden euro’s schade met zich mee brengen.

Met onze jarenlange ervaring in het verwerken van industriële data en technische gegevens, kunnen wij met recht zeggen dat uw industriële data verwerking bij ons in goede handen is.

Wanneer wij uw industriële data verwerken, bespaart u gegarandeerd kosten en beschikt u sneller over de gegevens. Vanzelfsprekend met behoud-, of zelfs verbetering van de kwaliteit.

Om voordelig uw technische gegevens te verwerken, werken wij vanuit Indonesië. Onze productiecapaciteit is bovendien volledig schaalbaar. Zo kunnen we razendsnel reageren op veranderingen in uw vraag.

Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van uitbesteding. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service. Wij zorgen ervoor dat informatie beschikbaar is wanneer u het nodig heeft. En op de manier die het beste bij uw bedrijfsprocessen past.

Bespaar tot 70% op uw administratieve processen!

Met een uurtarief van € 6,00 per uur, bespaart u al snel veel geld op uw administratieve processen!

[meer over ons …]

Werkorders

Machine prestaties

Vendor documentatie

Reparatie verslagen

Industriële data verwerken

Voorkom langdurige down-time van uw machines door snel, betrouwbare informatie tot uw beschikking te hebben.

Bij een storing of een audit van uw machine moet u snel de juiste informatie tot uw beschikking hebben. Het opvragen van deze documentatie kan erg tijdrovend zijn. En, welke garantie heeft u dat het gevonden document ook de laatste revisie is?

Uw industriële data verwerken wij snel en betrouwbaar met onze technische gegevensverwerking. Zodat u altijd de meest actuele informatie tot uw beschikking heeft.

En door het tijdsverschil met Nederland kunnen wij uw industriële data verwerken in de nacht. Hierdoor heeft u de volgende ochtend vaak al de juiste technische gegevens beschikbaar.

Industriële data verwerken:
  • Machine prestaties
  • Werkorders
  • Reparatieverslagen
  • R&D documentatie
  • Vendor documentatie
  • Productiearchieven

Op locatie

Mag uw documentatie door veiligheidsredenen of wet en regelgeving de technische installatie niet verlaten? Geen probleem. Ook hier hebben wij ervaring mee. Wij scannen op locatie, zodat de technische documentatie ten alle tijden beschikbaar is op de locatie zelf. Terwijl wij uw technische documentatie en de technische gegevens verwerken in uw centraal DMS (Document Management Systeem).

Technische gegevensverwerking

Een storing in uw fabriek dient op een goede en snelle manier opgelost te worden. Het is dan ook niet wenselijk dat uw medewerkers bij een storing uw archief in moeten om daar de juiste informatie te vinden. En, welke garantie heeft u dat het gevonden document ook de laatste revisie is? Zaico zorgt voor een juiste technische gegevensverwerking waardoor het meest recente document snel beschikbaar is.

De zoektocht naar de juiste informatie terugbrengen van uren naar seconden. Dat is wat Zaico voor een klant in de chemische industrie heeft bereikt. Wij hebben op een juiste manier aansluiting gevonden in het Document Management Systeem met onze industriële data verwerking. Hierdoor kan nu locatie onafhankelijk gezocht worden naar de benodigde technische gegevens.

Wij zullen, waar mogelijk, altijd geautomatiseerde controles toevoegen bij het verwerken van technische gegevens. Hierdoor kunnen wij vaak een hogere kwaliteit bereiken bij de industriële data verwerking, dan uw eigen medewerkers. Uw werkorders, reparatieverslagen en productiearchieven worden op een goede manier beschikbaar gemaakt.

Digitaliseren van uw technisch archief

Samen met onze partners zorgen wij voor het digitaliseren van uw informatie. Met het toevoegen van de juiste meta-data zorgen we er vervolgens voor dat de informatie ook op een snelle manier gevonden kan worden.

De mogelijkheden van het digitaliseren van uw informatie zijn eindeloos. Wij zorgen er altijd voor dat we aansluiten op uw manier van werken. De oplossing moet immers wel praktisch en betaalbaar blijven.

Waarom uitbesteden bij Zaico?

Bij Zaico zijn uw data processen in goede handen.

Nederlandstalig

Nederlandstalig project management en verwerking. Eenvoudige communicatie en hoogwaardige kwaliteit. Uw project is bij ons in goede handen!

Snel

Profiteer van het tijdverschil. Wanneer uw medewerkers naar huis gaan, begint onze werkdag. Daarmee verkort u de doorlooptijd van uw proces.

Ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen van administratieve processen. Daarom hebben we in de meeste gevallen al ervaring met een project als dat van u.

Betrouwbaar

Wij doen wat we beloven. Samen maken we afspraken over instructies, kwaliteit en doorlooptijd. Wij zorgen er vervolgens voor dat we deze afspraken nakomen.

Bespaar kosten

Bespaar aanzienlijke kosten. Bij ons kunt u vanaf € 6,00 per uur, uw data entry uitbesteden. Profiteer van de voordelen van outsourcing en bespaar kosten.

Kwaliteit

Omdat wij weten dat kwaliteit essentieel is. Daarom voegen wij controles en validaties toe. Daarmee verhogen wij de kwaliteit van uw proces.

Meer weten?

Wilt u meer over ons en onze dienstverlening weten, kijk dan op onze over ons pagina, of neem contact met ons op!


Hoeveel kunt u besparen door uw technische gegevensverwerking uit te besteden?

Bespaar tijd, geld en verminder down-time!

Minimale kosten besparing

Vrij gekomen tijd voor uw engineer

Verminderde down-time

Technische documenten beoordelen

Veel industriële bedrijven hebben hun technische gegevensverwerking van o.a. technische documenten en tekeningen ondergebracht in een digitaal archief of document management systeem. Zodat onderdelen, onderhoud, revisies en werkbonnen centraal per machine opgeslagen worden.

Vervolgens laten de meeste bedrijven deze technische documenten beoordelen en indexeren door engineers. Het betreft immers ‘technische’ documentatie. Dit doet men zodat, indien er een audit of uitval plaats vindt, direct de juiste, actuele informatie beschikbaar is voor reparatie of audit.

Maar vaak zijn dit repetitieve, administratieve handelingen die even goed uitbesteed kunnen worden.

Zonde toch?

De kosten

Een (junior) technical support engineer krijgt gemiddeld, voor een full-time dienstverband, tussen de € 2.500,- en € 3.000,- per maand. Daar komt vervolgens 8% vakantiegeld en +/- 30% aan sociale lasten (zoals verzekeringen en pensioen) bij.

Voor de onderneming kost een technical support engineer dus minimaal € 20,00 per uur.

Wij vragen € 6,00 per uur. Wij zijn geen engineers, maar hebben wel veel ervaring met industriële data verwerken.

Door technische gegevensverwerking bij ons uit te besteden bespaart u kosten en kunnen uw engineers zich weer richten op hun kerntaken. Dat loont dus al snel de moeite!

Bereken zelf de kosten die u kunt besparen door uw industriële data verwerking uit te besteden. Of neem contact met ons op, voor vrijblijvend advies op maat!