Scanning bij u op locatie

Kan of mag uw documentatie door veiligheidsredenen, doorlooptijd of wet en regelgeving uw locatie niet verlaten? Geen probleem. Met onze dienst Scannen op locatie, passen wij ons hierop aan.

Wij (of u) scannen op locatie, zodat de documenten en/of documentatie ten alle tijden beschikbaar is op de locatie zelf. Terwijl uw gegevens direct in uw systemen bijgewerkt wordt. Zo kunt u toch optimaal profiteren van de vele voordelen van uitbesteding.

We bieden scannen op locatie op twee manieren aan. Als een losstaande dienst voor het scannen en archiveren van uw papieren archief. Of als structurele dienst, waarbij wij een netwerkscanner op uw locatie plaatsen en u zelf direct naar onze productie omgeving scant. Zo hebben we altijd de juiste oplossing voor uw organisatie.

Samen met onze partners leveren we al vele jaren passende oplossingen voor het digitaliseren van documenten van onze klanten. Uw documenten digitaliseren we enerzijds door middel van scanning op locatie en anderzijds door middel van het verwerken van de document gegevens.

Om uw document gegevens voordelig te verwerken, werken wij vanuit Indonesië en proberen we zoveel mogelijk beslissingen te automatiseren.

Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van uitbesteding. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service. Wij zorgen ervoor dat informatie geleverd wordt op de manier die het beste bij uw bedrijfsprocessen past.

Scanning op locatie in het kort

Scannen op locatie

De documenten worden op locatie voorbereid en gescand. Zodat de documentatie ten alle tijden beschikbaar is op de locatie zelf.

Direct verwerkt

Nadat de documenten digitaal zijn, worden deze direct in ons systeem geladen voor een snelle en accurate verwerking.

De voordelen van scanning op locatie

Toegankelijk

Uw documenten en (dus uw informatie) wordt voor uw medewerkers eenvoudig, snel en locatie onafhankelijk beschikbaar.

Bespaar kosten

Omdat de documenten op locatie blijven, bespaart u op de transportkosten voor het verzenden van de documenten.

Tijdbesparend

Verkort de doorlooptijd. Omdat er rechtstreeks in onze productie omgeving gescand wordt, kunnen wij snel voor u aan de slag.

Toch uitbesteden

Ondanks dat de documenten de locatie niet kunnen of mogen verlaten, kunt u toch profiteren van de voordelen van uitbesteding.


Ook benieuwd naar de voordelen van onze scanning op locatie oplossing? Benader ons voor een vrijblijvend gesprek of advies en profiteer ook van de vele voordelen

Scanning op locatie, verminder uw doorlooptijd

In sommige gevallen is het noodzakelijk dat documenten direct verwerkt worden. Om de doorlooptijd van het proces te verkorten bieden wij dan scannen op locatie aan. Hierdoor scannen uw medewerkers de documenten direct in ons verwerkingsplatform. Waardoor de doorlooptijd enorm wordt verkort.

Onze oplossing voorziet in het snel beschikbaar stellen van een digitaal document aan onze medewerkers in Indonesië. Wij plaatsen namelijk bij u één of meerdere professionele netwerkscanners. Deze scanners kunnen door uw medewerkers gevoed worden met de documenten die dagelijks verwerkt moeten worden. Onze ervaring leert dat deze touch-screen documentscanner zeer eenvoudig te configureren zijn en zeer gebruiksvriendelijk zijn in het gebruik ervan.

De digitale bestanden worden per direct naar ons verzonden via beveiligde internetkanalen en er kan tevens direct een kopie op uw netwerk worden geplaatst. Wij zorgen vervolgens voor een snelle data verwerking rechtstreeks op uw systeem of in een offline verwerkingsprogramma.

Scanning op locatie zelf

Mag uw documentatie door veiligheidsredenen of wet en regelgeving de technische installatie niet verlaten? Geen probleem. Ook hier hebben wij ervaring mee. Wij scannen op locatie, zodat de documentatie ten alle tijden beschikbaar is op de locatie zelf. Terwijl uw documentatie in uw centraal DMS (Document Management Systeem) bijgewerkt wordt.

Waarom uitbesteden bij Zaico?

Bij Zaico zijn uw data processen in goede handen.

Nederlandstalig

Nederlandstalig project management en verwerking. Eenvoudige communicatie en hoogwaardige kwaliteit.

Snel

Profiteer van het tijdverschil. Wanneer uw medewerkers naar huis gaan, begint onze werkdag.

Ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen van administratieve processen voor klanten uit verschillende branches.

Kwaliteit

Kwaliteit is essentieel. Daarom voegen wij controles en validaties toe, waarmee wij de kwaliteit van uw data waarborgen.

Bespaar kosten

Vanaf € 9,50 per uur! Bespaar op uw administratieve kosten en profiteer van de vele voordelen van uitbesteding.

Betrouwbaar

Wij doen wat we beloven. Samen maken we afspraken over instructies, kwaliteit en doorlooptijd.

Meer weten?

Wilt u meer over ons en onze dienstverlening weten, kijk dan op onze over ons pagina, of neem contact met ons op!