Een snelle dataverwerking

Enkele klanten van ons werken met documenten die binnen 12 tot 24 uur verwerkt moeten worden binnen het interne ERP systeem. Voor onze klanten die op zoek zijn naar een snelle data verwerking hebben wij een oplossing bedacht. Daarbij maken onze klanten gebruik van  de vele voordelen van outsourcing

Onze oplossing voorziet in het snel beschikbaar stellen van een digitaal document aan onze medewerkers in Indonesië. Wij plaatsen namelijk bij u één of meerdere professionele netwerkscanners. Deze scanners kunnen door uw medewerkers gevoed worden met de documenten die dagelijks verwerkt moeten worden. Onze ervaring leert dat deze touch-screen documentscanner zeer eenvoudig te configureren zijn en zeer gebruiksvriendelijk zijn in het gebruik ervan.

De digitale bestanden worden per direct naar ons verzonden via beveiligde internetkanalen en er kan tevens direct een kopie op uw netwerk worden geplaatst. Wij zorgen vervolgens voor een snelle data verwerking rechtstreeks op uw systeem of in een offline verwerkingsprogramma.

 

De voordelen van scanning op locatie

Ook benieuwd naar de voordelen van onze on-site scanning oplossing? Benader ons voor een vrijblijvend gesprek of advies en profiteer ook van onderstaande voordelen: 

 • Toegang tot documenten
  De scanner creëert een digitale versie voor onze verwerking en plaatst wanneer gewenst een kopie op uw netwerk. Het fysieke document kan daarna direct vernietigd worden.
 • Betaalbaar
  U bespaard op transportkosten voor het verzenden van de documenten. Voor het leveren van de hardware, software en support hebben wij de juiste partner.
 • Eenvoudig
  De scanners worden op basis van een eenvoudige touch-screen module aangestuurd en zijn na een korte instructie, die we vaak geplastificeerd bij de scanner hangen, te bedienen.
 • Toch uitbesteden
  Ondanks de krappe interne deadlines kunt u toch profiteren van de voordelen van outsourcing. Wij leveren en veilige, flexibele en betrouwbare oplossing voor uw data entry behoefte.
 • Tijdbesparend
  Uw personeel scant de documenten en wij leveren conform afspraak de informatie tijdig op. Door het tijdsverschil tussen Nederland en Indonesië heeft u vaak de volgende ochtend de informatie al beschikbaar.

Neem contact met ons op