Onze ervaring en onze diensten

Iedere klant en ieder proces is uniek. Wij begrijpen dat en denken daarom graag met u mee met de oplossing waar u naar op zoek bent. Wij hebben een brede ervaring op het gebied van arbeidsintensieve werkzaamheden. Deze kunnen variëren van kleinere complexe, kennisintensieve activiteiten tot relatief eenvoudige hoogvolume verwerking.

Het uitbesteden van administratieve werkzaamheden kent vele mogelijkheden. Staat uw branche of juist die oplossing niet op onze website, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Een greep uit onze diensten laat u zien hoe ook u kan profiteren van de voordelen van outsourcing:

Neem contact met ons op

Documenten digitaliseren

Veel organisaties werken al 10 jaar of langer volledig digitaal, maar wat doet u met de waardevolle informatie die u voor die tijd hebt opgebouwd? En wat doet u met de documenten die u toch nog fysiek ontvangt?

Fysieke archieven zijn vaak stoffige, omvangrijke en beperkte onderdelen van een organisatie. Het opzoeken van informatie kost veel tijd en als u de informatie gevonden heeft, is het dan het juiste document?

Uw archieven bevatten waardevolle informatie en het beheren van dit archief wordt aanzienlijk eenvoudiger en goedkoper als u deze omzet naar digitale informatie. Daarnaast stelt u met het digitaliseren van uw archief ook belangrijke kennis veilig voor verlies, brand, ongedierte en diefstal.

Meer over documenten digitaliserenNeem contact met ons op

Door wettelijke richtlijnen of interne bepalingen is het soms niet wenselijk of toegestaan om documenten buiten uw documenten te vervoeren. Daarvoor hebben wij een oplossing “Scanning on location” gemaakt waarbij uw waardevolle documenten bij u op locatie gedigitaliseerd worden.

Op deze manier maakt u nog altijd gebruik van onze hard- en software oplossingen voor een snelle en kwalitatief hoogwaardige verwerking. Daarnaast staan onze scanoperators voor u klaar om bij u op locatie het digitaliseringsproject uit te voeren.

Meer over scanning op locatieNeem contact met ons op

Zaico biedt passende oplossingen voor onder andere:

 • Het verwerken van bestellingen
 • Registreren van aanvragen en opzeggingen van abonnementen
 • Het beheren van uw informatie aanvragen
 • Donateurs aan en afmeldingen verwerken
 • Het verwerken van wijzigingen en retouren in uw systemen

Al deze informatie kan binnenkomen vanuit verschillende communicatiekanalen. Of het nu telefonisch, per e-mail of op hardcopy uw organisatie verwerkt. Zaico kan u helpen bij een efficiënte verwerking van de informatie.

Veiligheid ten aanzien van de verwerking

Zaico heeft jaren ervaring bij het verwerken van naam en adresgegevens. Al uw gegevens worden door ons op een veilige en vertrouwelijke manier verwerkt. Wij stellen dan ook hoge eisen aan onze medewerkers en wij zorgen ervoor dat de juiste technische en operationele maatregelen zijn getroffen.

Meer over direct marketing responseNeem contact met ons op

Administratieve processen

Onze klanten kiezen voor outsourcing:

 • Er is een sterke behoefte om operationele kosten te verlagen.
 • Medewerkers dienen zich te richten op hun kerntaken in plaats van het verwerken van data.
 • Het is niet mogelijk om op interne processen de juiste kwaliteitscontroles toe te passen om de integriteit van de data te borgen.
 • De interne organisatie is niet in staat om grote hoeveelheden data in een korte tijd te verwerken.

Door het uitbesteden van tijdrovende administratieve processen bij Zaico zorgen wij voor een toename in de efficiëntie binnen uw organisatie. Wij werken samen met onze klanten aan de planning ten aanzien van de administratieve werkzaamheden die ze graag willen uitbesteden. Zaico speelt flexibel in op uw behoefte en wij schakelen flexibel op en af wanneer dat nodig is.

Een greep uit onze diensten

 • Document scanning
 • Document bewerking
 • Tekstherkenning
 • Data entry
 • Data validatie
 • Online onderzoek
 • Vragenlijsten verwerken
Neem contact met ons op

Webresearch

Uw onderzoek onze mensen

Het internet staat vol met informatie., maar zie het allemaal maar eens gevonden te krijgen en daarna ook gestructureerd samen te voegen tot werkbare informatie. Zaico kan u helpen bij het vinden van de juiste informatie. Een greep uit onze succesvol afgeronde onderzoeken:

 • Vinden en beoordelen van de juiste profielen op LinkedIn
 • Zoeken naar verschillende duikscholen in Europa en Azië.
 • Het zoeken naar vakantieparken in Europa, inclusief het samenvatten van de informatie voor een correcte online weergave.
 • Selecteren van de juiste productinformatie voor een groothandel.
 • Social media reactie in kaart brengen.

Zoals u ziet gaat het hier om verschillende web research opdrachten vanuit verschillende opdrachtgevers. Wij bij Zaico zijn er trots op om te zeggen dat we met een professioneel en hecht team op zo’n goede manier kunnen werken aan het verbeteren van de bedrijfsresultaten van onze klanten.

Door het uitbesteden van we research houden onze klanten meer tijd over voor hun kernactiviteiten.

Uitbesteden van online onderzoek

Zaico zorgt ervoor dat de juiste personen worden ingedeeld op de online projecten. Niet alleen moet een persoon kennis of gevoel hebben bij een bepaalde branche of product. De juiste ervaring zorgt voor het efficiënt afstruinen van het Internet.

Zaico zorgt ervoor dat u ten alle tijden inzicht heeft in de resultaten. Onze medewerkers kunnen daarom altijd bijgestuurd worden waar nodig. Zo kunt u er tijdens het project ervoor kiezen om een bepaald facet verder uit te diepen of deze juist in zijn geheel te negeren.

Wij zijn er immers om u van waardevolle informatie te voorzien.

Neem contact met ons op

CMS Management

Wij zorgen ervoor dat uw systemen up-to-date blijven

Uw webshop veranderd continue. Nieuwe producten worden toegevoegd en bestaande producten raken uitverkocht en worden niet meer bijbesteld. Sommige producten worden uit het assortiment gehaald en doorlopend worden er wijzigingen aangebracht aan productspecificaties.

Een bezoeker van uw website moet ten alle tijden over de juiste informatie voorzien. Er is immers niks frustrerender dan achteraf merken dat het product toch niet compatibel is met een ander product of dat een artikel toch niet leverbaar is momenteel.

Zaico zorgt ervoor dat uw database up-to-date blijft en zorgt voor het volledige beheer van uw CMS systeem.

Neem contact met ons op