Bedrijfsprocessen uitbesteden

Al sinds 2006 vertrouwen onze klanten ons voor kostenvoordelige en betrouwbare dataverwerking van data- en papier intensieve processen. Wij ondersteunen zo de administratieve-, financiële-, marketing- en salesafdelingen van onze klanten.

Wij concentreren op juist die taken die een groot beslag leggen op uw medewerkers. Deze arbeidsintensieve werkzaamheden behoren tot de nevenactiviteiten van onze klanten, maar wij beschouwen deze als onze corebusiness.  Een greep uit onze diensten:

 • Klantenservice activiteiten
 • Beheren van binnenkomende telefonie
 • Webcontent creëren en beheren
 • Archieven/Documenten digitaliseren
 • Geautomatiseerde dataverwerking
 • Handmatige dataverwerking
 • Online research
 • Data-entry
 • Transcriptie
Neem contact met ons op

De juiste partner voor uw administratieve processen

Ieder project is uniek. Natuurlijk zit er een grote gemeenschappelijke deler in de projecten die we uitvoeren, maar iedere organisatie kijkt anders naar haar administratieve processen en heeft andere prioriteiten ten aanzien van kwaliteit en doorlooptijd.

Onze oplossingen zijn daarom altijd “op maat gemaakt” voor de klant. Op basis van de behoefte van onze klanten kiezen we de juiste partners, de juiste medewerkers en de juiste technologie. Wij kijken samen met ons team wat de beste manier is om uw data te verwerken en adviseren u over de manieren waarop u de processen verder kunt optimaliseren.

Zeker van kwaliteit

Afhankelijk van het project en uw wensen voeren we werkzaamheden uit in Nederland of in Indonesië. Al uw projecten worden door Nederlandstalige projectmanagers begeleid en zorgen ervoor dat u altijd grip houd op het hele traject.

 • Zonder een duur kantoorpand in Nederland betaald u bij Zaico een scherp tarief voor kwalitatief hoogwaardige dataverwerking.
 • Uw medewerkers doen dat waarvoor ze zijn aangenomen en richting zich op taken waarmee ze geld verdienen voor uw bedrijf. Wij richten ons op de juiste administratieve ondersteuning.
 • Met Zaico bent u verzekerd van flexibele oplossingen en wij zijn in staat om pieken en dalen in uw organisatie op te vangen.
Neem contact met ons op

De juiste locatie voor uw diensten

Het uitvoeren van werkzaamheden in Azië wordt offshoring genoemd. Wij bevinden ons in Indonesië. Nabij Jakarta in Bekasi hebben wij ons eigen pand waar ons professionele team klaar staat voor uw behoefte.

Een totaaloplossing

U profiteert van de lagere kosten, zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit of vertrouwelijkheid. Toch is het soms door interne of wettelijke regels noodzakelijk dat uw gegevens Nederland niet verlaten. Daarom bieden we samen met onze partners u ook binnen Nederland een grote variëteit aan mogelijkheden voor het uitbesteden van uw administratieve processen.

Wij staan voor onze mensen

Wij vinden het belangrijk dat onze mensen gemotiveerd blijven ten aanzien van de projecten van onze klanten. Daarom zorgen wij voor goede arbeidsomstandigheden voor onze collega’s.

Neem contact met ons op

Hoe wij werken

Nadat Zaico een project gegund heeft gekregen, doorlopen wij de volgende fasen.

Informatie verzamelen

Wij verzamelen alle relevante informatie omtrent uw project en we maken een gedetailleerde instructies voor het project. Deze nemen we met u door.

Goedkeuring

Na de goedkeuring op het projectplan wordt de verwerkingsapplicatie geprogrammeerd voorzien van de nodige en mogelijke controles.

Testen

Na de eerste test worden de resultaten voorgelegd aan uw experts. Op basis van de resultaten worden er wijzigingen aangebracht in de instructies.

Aanpassingen

Eventuele aanpassingen worden gedaan het systeem om de verwerkte data conform afspraken te verwerken.

Productie

Wij zorgen voor een geoptimaliseerd verwerkingsproces waarbij onze medewerkers conform uw instructies de informatie verwerken.

Evaluatie

De uiteindelijke resultaten moeten aansluiten bij uw wensen. Eventuele aanpassingen zijn nog goed te doen nadat het project is afgerond.

Neem contact met ons op