Laat ons uw gegevens beheren

En profiteer van de vele voordelen van uitbesteding

Als het beheren van uw backoffice systemen (CRM, DMS, ERP of CMS) vaak repetitieve administratieve handelingen zijn, dan is uitbesteding een verantwoorde keuze.

Wij ondersteunen uw backoffice door uw gegevens te beheren. Door structureel de data te actualiseren, aan te vullen en te wijzigen. Hierdoor heeft uw backoffice daar geen omkijken meer naar.

Of het nu structurele ondersteuning betreft of enkel bij piek belasting, wij hebben altijd een passende oplossing op maat voor u.

Wanneer u ons uw gegevens laat beheren, bespaart u gegarandeerd kosten. Vanzelfsprekend met behoud-, of zelfs verbetering van de kwaliteit.

Om uw gegevens voordelig te beheren, werken wij vanuit Indonesië. Onze productiecapaciteit is bovendien volledig schaalbaar. Zo kunnen we razendsnel reageren op veranderingen in uw vraag.

Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van uitbesteding. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service. Wij zorgen ervoor dat informatie beschikbaar is wanneer u het nodig heeft. En op de manier die het beste bij uw backoffice past.

Bespaar tot wel 60% op uw administratieve processen!

Met een uurtarief van € 9,50 per uur, bespaart u al snel veel geld op uw administratieve processen!

[vertel ons over uw project …]

Thomas Daling

‘Ik heb het geluk dat ik al ruim 12 jaar samenwerk met Zaico en daarmee ook met Sherly. Eerst vanuit mijn rol als Commercieel Manager bij mijn vorige werkgever en nu mag ik ze vertegenwoordigen op de Europese markt.

Zaico staat voor kwaliteit en door een uitgebreide testfase weten ze vanaf de eerste toetsaanslag tijdens de productie de juiste kwaliteit te behalen. Het verkopen van de diensten van Zaico is daarom ook niet moeilijk. Met een kern-team aan Nederlandstalige medewerkers in Indonesië is Zaico de ideale partner voor o.a. digitaliseringspartijen’.

Neem contact met me op

Uw gegevens beheer uitbesteden

Of het nu gaat om het beheren van uw relatie gegevens, orders, documenten of producten, wij staan voor u klaar om u hiermee te helpen.

Wij ondersteunen onze klanten o.a. met;

  • CMS Het toevoegen, aanvullen en actualiseren van uw product gegevens in een Content Management Systeem.
  • CRM Het actualiseren, wijzigen en verrijken van klant- of relatiegegevens in uw Customer Relationship Management Systeem.
  • ERP Het invoeren van orders, retouren en vrachtbonnen in uw Enterprise Resource Planning systeem.
  • DMS Het toevoegen van machine gegevens aan uw documenten, zodat deze beter gevonden worden in uw Document Management Systeem.

Omdat wij weten dat niet iedere organisatie of backoffice hetzelfde is, bieden wij altijd maatwerk. Zodat onze oplossing naadloos aansluit bij uw backoffice.

Wat hebben wij nodig?

Om u gegevens correct te beheren, hebben wij een duidelijke instructie, online toegang tot uw systeem en toegang tot de bron data nodig.

Wanneer wij toegang hebben tot de bron data (bijvoorbeeld e-mail, scans, tickets, o.i.d.), kunnen we de data, volgens instructie in uw systemen verwerken.

Wij werken volgens duidelijke instructies, zodat verantwoordelijkheden goed afgekaderd zijn. Onze adviseurs helpen u graag met het completeren van uw instructies.

Bent u benieuwd of uw instructies voldoen? Vraag het één van onze adviseurs.

Waarom uw gegevens beheer uitbesteden?

Verminder doorlooptijd

De doorlooptijden van uw administratieve handelingen word aanzienlijk verkort. U profiteert dus meteen van de snelheidswinst van de uitbesteding.

Vergroot uw capaciteit

Door uw gegevens door ons te laten beheren, komt er tijd vrij voor uw medewerkers om meer activiteiten te ontplooien. Onze productiecapaciteit is bovendien volledig schaalbaar.

Focus op uw kerntaken

Door het uitbesteden van administratieve werkzaamheden worden uw backoffice medewerkers efficiënter ingezet. Hierdoor kunnen zij zich richten op hun kerntaken.

Verbeter uw data kwaliteit

Wij zijn specialist in gegevens beheer. Wij weten wat er bij komt kijken om de juiste kwaliteit te behalen. Dit doen wij door controles en validaties toe te voegen aan het proces.

Maak vaste kosten variabel

Door het gegevens beheer van uw backoffice uit te besteden, maakt u uw vaste kosten variabel. U betaalt alleen wanneer u gebruik maakt van onze werkzaamheden. Zo worden vaste kosten variabel.

Haal meer uit uw data

Door uw gegevens beheer uit te besteden, kunt u meer uit uw data halen. Wij beoordelen, verrijken, valideren en categoriseren uw gegevens voor u, waardoor u meer informatie uit uw bronnen haalt.

Hoe wij werken

Informatie verzamelen

Wij nemen het project met u door en maken, samen met u, gedetailleerde instructies en werken dit uit in een voorstel.

Training

Na goedkeuring van de instructies en het projectplan, trainen wij onze medewerkers op uw gegevens beheer.

Testen

Tijdens de test fase zullen we volgens instructies, in een afgesloten omgeving, data voor u verwerken.

Aanpassingen

Aan de hand van onze bevindingen en de feedback van uw experts, passen wij de instructies aan.

Productie

Na goedkeuring van de test en de nieuwe instructies starten we de productie. Waarbij wij conform uw instructies de informatie verwerken.

Evaluatie

De uiteindelijke resultaten moeten aansluiten bij uw wensen. Door periodiek te evalueren en eventueel bij te sturen optimaliseren we het proces.

Neem contact met ons op

Waarom uitbesteden bij Zaico?

Bij Zaico zijn uw data processen in goede handen.

Nederlandstalig

Nederlandstalig project management en verwerking. Eenvoudige communicatie en hoogwaardige kwaliteit.

Snel

Profiteer van het tijdverschil. Wanneer uw medewerkers naar huis gaan, begint onze werkdag.

Ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen van administratieve processen voor klanten uit verschillende branches.

Kwaliteit

Kwaliteit is essentieel. Daarom voegen wij controles en validaties toe, waarmee wij de kwaliteit van uw data waarborgen.

Bespaar kosten

Vanaf € 9,50 per uur! Bespaar op uw administratieve kosten en profiteer van de vele voordelen van uitbesteding.

Betrouwbaar

Wij doen wat we beloven. Samen maken we afspraken over instructies, kwaliteit en doorlooptijd.

Meer weten?

Wilt u meer over ons en onze dienstverlening weten, kijk dan op onze over ons pagina, of neem contact met ons op!