Laat ons uw gegevens beheren

En profiteer van de vele voordelen van uitbesteding

Als het beheren van uw backoffice systemen (CRM, DMS, ERP of CMS) vaak repetitieve administratieve handelingen zijn, dan is uitbesteding een verantwoorde keuze.

Wij ondersteunen uw backoffice door uw gegevens te beheren. Door structureel de data te actualiseren, aan te vullen en te wijzigen. Hierdoor heeft uw backoffice daar geen omkijken meer naar.

Of het nu structurele ondersteuning betreft of enkel bij piek belasting, wij hebben altijd een passende oplossing op maat voor u.

Wanneer u ons uw gegevens laat beheren, bespaart u gegarandeerd kosten. Vanzelfsprekend met behoud-, of zelfs verbetering van de kwaliteit.

Om uw gegevens voordelig te beheren, werken wij vanuit Indonesië. Onze productiecapaciteit is bovendien volledig schaalbaar. Zo kunnen we razendsnel reageren op veranderingen in uw vraag.

Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van uitbesteding. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service. Wij zorgen ervoor dat informatie beschikbaar is wanneer u het nodig heeft. En op de manier die het beste bij uw backoffice past.

Bespaar tot 70% op uw administratieve processen!

Met een uurtarief van € 6,00 per uur, bespaart u al snel veel geld op uw administratieve processen!

[meer over ons …]

Uw gegevens beheer uitbesteden

Of het nu gaat om het beheren van uw relatie gegevens, orders, documenten of producten, wij staan voor u klaar om u hiermee te helpen.

Wij ondersteunen onze klanten o.a. met;

  • CMS Het toevoegen, aanvullen en actualiseren van uw product gegevens in een Content Management Systeem.
  • CRM Het actualiseren, wijzigen en verrijken van klant- of relatiegegevens in uw Customer Relationship Management Systeem.
  • ERP Het invoeren van orders, retouren en vrachtbonnen in uw Enterprise Resource Planning systeem.
  • DMS Het toevoegen van machine gegevens aan uw documenten, zodat deze beter gevonden worden in uw Document Management Systeem.

Omdat wij weten dat niet iedere organisatie of backoffice hetzelfde is, bieden wij altijd maatwerk. Zodat onze oplossing naadloos aansluit bij uw backoffice.

Wat hebben wij nodig?

Om u gegevens correct te beheren, hebben wij een duidelijke instructie, online toegang tot uw systeem en toegang tot de bron data nodig.

Wanneer wij toegang hebben tot de bron data (bijvoorbeeld e-mail, scans, tickets, o.i.d.), kunnen we de data, volgens instructie in uw systemen verwerken.

Wij werken volgens duidelijke instructies, zodat verantwoordelijkheden goed afgekaderd zijn. Onze adviseurs helpen u graag met het completeren van uw instructies.

Bent u benieuwd of uw instructies voldoen? Vraag het één van onze adviseurs.

Waarom uw gegevens beheer uitbesteden?

Verminder doorlooptijd

De doorlooptijden van uw administratieve handelingen word aanzienlijk verkort. U profiteert dus meteen van de snelheidswinst van de uitbesteding.

Vergroot uw capaciteit

Door uw gegevens door ons te laten beheren, komt er tijd vrij voor uw medewerkers om meer activiteiten te ontplooien. Onze productiecapaciteit is bovendien volledig schaalbaar.

Focus op uw kerntaken

Door het uitbesteden van administratieve werkzaamheden worden uw backoffice medewerkers efficiënter ingezet. Hierdoor kunnen zij zich richten op hun kerntaken.

Verbeter uw data kwaliteit

Wij zijn specialist in gegevens beheer. Wij weten wat er bij komt kijken om de juiste kwaliteit te behalen. Dit doen wij door controles en validaties toe te voegen aan het proces.

Maak vaste kosten variabel

Door het gegevens beheer van uw backoffice uit te besteden, maakt u uw vaste kosten variabel. U betaalt alleen wanneer u gebruik maakt van onze werkzaamheden. Zo worden vaste kosten variabel.

Haal meer uit uw data

Door uw gegevens beheer uit te besteden, kunt u meer uit uw data halen. Wij beoordelen, verrijken, valideren en categoriseren uw gegevens voor u, waardoor u meer informatie uit uw bronnen haalt.

Hoe wij werken

Informatie verzamelen

Wij nemen het project met u door en maken, samen met u, gedetailleerde instructies en werken dit uit in een voorstel.

Training

Na goedkeuring van de instructies en het projectplan, trainen wij onze medewerkers op uw gegevens beheer.

Testen

Tijdens de test fase zullen we volgens instructies, in een afgesloten omgeving, data voor u verwerken.

Aanpassingen

Aan de hand van onze bevindingen en de feedback van uw experts, passen wij de instructies aan.

Productie

Na goedkeuring van de test en de nieuwe instructies starten we de productie. Waarbij wij conform uw instructies de informatie verwerken.

Evaluatie

De uiteindelijke resultaten moeten aansluiten bij uw wensen. Door periodiek te evalueren en eventueel bij te sturen optimaliseren we het proces.

Neem contact met ons op

Waarom uitbesteden bij Zaico?

Bij Zaico zijn uw data processen in goede handen.

Nederlandstalig

Nederlandstalig project management en verwerking. Eenvoudige communicatie en hoogwaardige kwaliteit. Uw project is bij ons in goede handen!

Snel

Profiteer van het tijdverschil. Wanneer uw medewerkers naar huis gaan, begint onze werkdag. Daarmee verkort u de doorlooptijd van uw proces.

Ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen van administratieve processen. Daarom hebben we in de meeste gevallen al ervaring met een project als dat van u.

Betrouwbaar

Wij doen wat we beloven. Samen maken we afspraken over instructies, kwaliteit en doorlooptijd. Wij zorgen er vervolgens voor dat we deze afspraken nakomen.

Bespaar kosten

Bespaar aanzienlijke kosten. Bij ons kunt u vanaf € 6,00 per uur, uw data entry uitbesteden. Profiteer van de voordelen van outsourcing en bespaar kosten.

Kwaliteit

Omdat wij weten dat kwaliteit essentieel is. Daarom voegen wij controles en validaties toe. Daarmee verhogen wij de kwaliteit van uw proces.

Meer weten?

Wilt u meer over ons en onze dienstverlening weten, kijk dan op onze over ons pagina, of neem contact met ons op!


Minimale kosten besparing

Wat bespaart u als u ons uw backoffice laat ondersteunen?

Veel ondernemers laten hun gegevens beheren door een commercieel medewerker binnendienst. Terwijl het vaak om repetitieve administratieve handelingen gaat. Zonde van hun tijd en uw geld toch?

Een commercieel medewerk(st)er binnendienst krijgt gemiddeld, voor een full-time dienstverband, tussen de € 2.500,- en € 3.000,- per maand.

Daar komt vervolgens 8% vakantiegeld en +/- 30% aan sociale lasten (zoals verzekeringen en pensioen) bij.

Voor de onderneming kost een commercieel  medewerk(st)er binnendienst dus minimaal € 20,00 per uur.

Bij ons kunt u uw gegevens beheer uitbesteden voor € 6,00 per uur. En kunnen uw medewerkers zich weer richten op hun kerntaken. Dat loont dus al snel de moeite!

Bereken zelf de kosten die u kunt besparen door uw gegevens beheer uit te besteden. Of neem contact met ons op, voor vrijblijvend advies op maat!