Uw data entry uitbesteden

Data entry, of data invoer, is een arbeidsintensief proces. Het neemt veel tijd in beslag en kan hoge kosten met zich mee brengen. Dit kan aanzienlijk efficiënter door uw data entry uit te besteden.

Wanneer u uw data entry uitbesteedt aan ons, bespaart u gegarandeerd kosten. En beschikt u sneller over de gegevens. Vanzelfsprekend met behoud-, of zelfs verbetering van de kwaliteit.

Profiteer ook van de vele voordelen van data entry uitbesteden!

Onze data entry oplossingen

Om uw data voordelig in te voeren, werken wij vanuit Indonesië. Onze data entry oplossingen zijn tevens voorzien van geavanceerde technieken, waardoor we zeer efficiënt kunnen werken.

Onze productiecapaciteit is bovendien volledig schaalbaar. Zo kunnen we razendsnel reageren op veranderingen in uw vraag.

Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van uitbesteding. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service. Wij zorgen ervoor dat informatie beschikbaar is wanneer u het nodig heeft. En op de manier die het beste bij uw bedrijfsprocessen past.

Bespaar tot 70% op uw administratieve processen!

Met een uurtarief van € 6,00 per uur, bespaart u al snel veel geld op uw administratieve processen!

[meer over ons …]

Gestructureerde documenten verwerken

Hebt u documenten die gestructureerde data bevatten? Met onze data entry oplossingen kunnen we deze gestructureerde documenten eenvoudig voor u invoeren.

Ongestructureerde documenten verwerken

Wij interpreteren en vinden de gewenste informatie in uw documenten. Om de gegevens vervolgens gestructureerd aan u terug te leveren.

Wat is data entry?

Data Entry, of data invoer, is het manueel invoeren van gegevens. Data Entry kan op vele manieren toegepast worden. Bijvoorbeeld het invoeren van gegevens vanaf een fysieke bron; zoals naam, adres, woonplaats gegevens of vragen in vragenlijsten.

Maar onder Data Entry uitbesteden verstaan wij uiteraard ook het ondersteunen van al uw bedrijfsprocessen. Denk daarbij aan administratieve processen, order entry, het bijwerken van klant of relatie gegevens of het indexeren van uw documenten.

Data entry uitbesteden

Data entry is een arbeidsintensief proces. Wanneer u uw data entry uitbesteedt, bespaart u veel kosten op uw administratieve processen en kunnen uw medewerkers zich weer focussen op hun kerntaken. Het is daarom altijd verstandig uw data entry uit te besteden.

Data kwaliteit

Met onze data entry oplossingen zorgen wij voor een hoogwaardige kwaliteit.

De kwaliteit van uw proces hangt af van de betrouwbaarheid van de data waarmee dat proces aangestuurd wordt. Wanneer dit in de bron (data invoer) al niet goed is, ontstaan er verderop in de keten problemen.

Wij richten ons daarom op hoogstaande kwaliteit. Dit doen wij door uw data entry oplossingen te voorzien van uitgebreide controles en de data te standaardiseren.

Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw vervolg processen met de juiste data werken.

Hoe wij dat doen, leest u hier.

De voordelen van data entry uitbesteden

Verminder doorlooptijd

De doorlooptijden van uw projecten worden aanzienlijk verkort. Hierdoor kunnen bestellingen bijvoorbeeld sneller verwerkt worden. Of zijn onderzoeksresultaten eerder beschikbaar. U profiteert dus meteen van de snelheidswinst van data entry uitbesteden.

Vergroot uw capaciteit

Door data entry uit te besteden komt er tijd vrij voor uw medewerkers om meer activiteiten te ontplooien. U hoeft zich geen zorgen te maken over wisselende hoeveelheden werk. Wij passen onze capaciteit moeiteloos aan. Door uitbesteding wordt uw organisatie flexibeler.

Focus op uw kerntaken

Door het uitbesteden van data entry en andere administratieve werkzaamheden worden uw medewerkers niet meer lastig gevallen met deze werkzaamheden en vragen hierover. Hierdoor kunnen zij zich weer richten op hun kerntaken.

Verbeter uw data kwaliteit

Wij zijn specialist in het uitbesteden van data entry werkzaamheden. Wij weten wat er bij komt kijken om de juiste kwaliteit te behalen. Dit doen wij door controles en validaties toe te voegen aan het proces.

Maak vaste kosten variabel

Met het uitbesteden van data entry maakt u uw vaste kosten variabel. U betaalt een vooraf afgesproken prijs per document of per ingevoerd teken, in plaats van een uurprijs voor uw medewerkers. Zo worden vaste kosten variabel.

Haal meer uit uw data

Door data entry uitbesteden kunt u meer uit uw data halen. Wij beoordelen, valideren en categoriseren tijdens de gegevens verwerking, de data voor u. Daardoor haalt u meer informatie uit uw bronnen.

Uw data entry uitbesteden doet u daarom bij Zaico! Wilt u meer weten over onze data entry oplossingen, of wat wij voor u kunnen betekenen? Vertel ons over uw project, voor advies op maat!

Enkele voorbeelden

Enkele voorbeelden van data entry uitbesteden

Omdat wij begrijpen dat niet iedere organisatie of proces hetzelfde is, zorgen wij altijd voor maatwerk. Met onze data entry oplossingen bieden wij altijd een passende oplossing om uw data entry uit te besteden.

Hier vindt u enkele voorbeelden van data entry uitbesteden, waarmee wij uw organisatie kunnen ondersteunen.

Administratieve processen

Document gegevens verwerken

Persoonsgegevens verwerken

Vragenlijsten verwerken

Voor meer informatie

Lees onze artikelen met veelgestelde vragen over data entry

Waarom uitbesteden bij Zaico?

Bij Zaico zijn uw data processen in goede handen.

Nederlandstalig

Nederlandstalig project management en verwerking. Eenvoudige communicatie en hoogwaardige kwaliteit. Uw project is bij ons in goede handen!

Snel

Profiteer van het tijdverschil. Wanneer uw medewerkers naar huis gaan, begint onze werkdag. Daarmee verkort u de doorlooptijd van uw proces.

Ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen van administratieve processen. Daarom hebben we in de meeste gevallen al ervaring met een project als dat van u.

Betrouwbaar

Wij doen wat we beloven. Samen maken we afspraken over instructies, kwaliteit en doorlooptijd. Wij zorgen er vervolgens voor dat we deze afspraken nakomen.

Bespaar kosten

Bespaar aanzienlijke kosten. Bij ons kunt u vanaf € 6,00 per uur, uw data entry uitbesteden. Profiteer van de voordelen van outsourcing en bespaar kosten.

Kwaliteit

Omdat wij weten dat kwaliteit essentieel is. Daarom voegen wij controles en validaties toe. Daarmee verhogen wij de kwaliteit van uw proces.

Meer weten?

Wilt u meer over ons en onze dienstverlening weten, kijk dan op onze over ons pagina, of neem contact met ons op!


Verbeter de kwaliteit van uw proces door uitbesteding

Het succes van uw proces hangt vast aan de kwaliteit van de data. Tijdens het invoeren van uw data kunnen we desgewenst, verschillende controles en correcties uitvoeren. Zo bent u verzekerd van de hoogst mogelijke datakwaliteit.

  • Voorkom dat inconsistente data uw database vervuilen. We standaardiseren uw gegevens tijdens invoer, zodat deze direct geschikt zijn voor vervolgprocessen. Hierdoor wordt uw datakwaliteit gewaarborgd.
  • Vergroot het succes van uw proces Door het verifiëren, corrigeren en standaardiseren van uw gegevens wordt de kans op fouten in uw proces fors verkleind. U voorkomt hiermee onnodige kosten, ontevreden klanten en  gemiste kansen.

Standaard data entry accuratesse

Profiteer van data-invoer met minimaal 98% accuratesse.


Wij werken met ervaren medewerkers die uw data met zorg invoeren. Daarnaast passen we automatische kwaliteitscontroles toe. We garanderen dan ook minimaal 98% nauwkeurigheid bij data entry.


Accuratesse met controle

Met controles garanderen wij data-invoer met minimaal 99% accuratesse.


Door visuele- en contextuele controles aan de data invoer toe te voegen, kunnen we met nog meer zekerheid hoge kwaliteit garanderen. We garanderen dan ook minimaal 99% nauwkeurigheid bij data entry.


Double data entry accuratesse

Met double data entry, garanderen wij data-invoer met minimaal 99,9% accuratesse.


Door de data ongezien door twee verschillende operators in te laten voeren, verkleinen we de kans op fouten. We garanderen dan ook minimaal 99,9% nauwkeurigheid bij double data entry.


Wilt u de datakwaliteit van uw proces verbeteren? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat.

Backoffice ondersteuning

Data Verrijken

Gegevens beheren

Transcriptie

Branche specifieke oplossingen

Het uitbesteden van data entry is uiteraard niet beperkt tot een bepaalde branche, maar wij zijn wel bekend met enkele branche specifieke uitdagingen. Selecteer uw branche en lees wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen!

Staat uw branche hier niet bij? Neem dan contact met ons op! Wij denken graag met u mee, zodat onze data entry oplossing, naadloos aansluit op uw proces.