Uw onderzoeksresultaten verwerken

Haal meer uit uw onderzoek, besteedt uw onderzoeksresultaten verwerking uit!

Of het nu gaat om een langdurige studie of een kort lopend onderzoek. Uw onderzoeksresultaten verwerken kost veel tijd. Dit kan aanzienlijk efficiënter door het verwerken van onderzoeksresultaten uit te besteden.

Wanneer u uw onderzoeksresultaten door ons laat verwerken, bespaart u gegarandeerd kosten. En beschikt u sneller over de gegevens. Vanzelfsprekend met behoud-, of zelfs verbetering van de kwaliteit.

Om uw onderzoeksresultaten voordelig te verwerken, werken wij vanuit Indonesië. Onze productiecapaciteit is bovendien volledig schaalbaar. Zo kunnen we razendsnel reageren op veranderingen in uw vraag.

Wij verwerken o.a de volgende onderzoeksresultaten:

Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van uitbesteding. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service. Wij zorgen ervoor dat informatie beschikbaar is wanneer u het nodig heeft. En op de manier die het beste bij uw bedrijfsprocessen past.

Bespaar tot wel 60% op uw administratieve processen!

Met een uurtarief van € 9,50 per uur, bespaart u al snel veel geld op uw administratieve processen!

[vertel ons over uw project …]

Thomas Daling

‘Ik heb het geluk dat ik al ruim 12 jaar samenwerk met Zaico en daarmee ook met Sherly. Eerst vanuit mijn rol als Commercieel Manager bij mijn vorige werkgever en nu mag ik ze vertegenwoordigen op de Europese markt.

Zaico staat voor kwaliteit en door een uitgebreide testfase weten ze vanaf de eerste toetsaanslag tijdens de productie de juiste kwaliteit te behalen. Het verkopen van de diensten van Zaico is daarom ook niet moeilijk. Met een kern-team aan Nederlandstalige medewerkers in Indonesië is Zaico de ideale partner voor o.a. digitaliseringspartijen’.

Neem contact met me op

Onderzoeksresultaten verwerken

Door onze jarenlange ervaring in het verwerken van onderzoeksresultaten, kunnen wij altijd een passende oplossing bieden. Bovendien werken wij uw onderzoeksresultaten snel en voordelig voor u uit. Hierdoor kunt u meer tijd en geld in uw onderzoek steken.

Of het nu gaat om kwantitatief of kwalitatief onderzoek, gesproken of geschreven antwoorden, het beoordelen of interpreteren van antwoorden, het onderzoeken van internetbronnen, of een combinatie hiervan. Wij begrijpen dat niet ieder onderzoek hetzelfde is. Daarom bieden wij altijd een passende maatwerk oplossing.

Ongeacht het doel uw onderzoek, garanderen wij een kostenefficiënte en betrouwbare oplossing voor het verwerken van uw onderzoeksresultaten.

Data kwaliteit van uw onderzoek

Uw onderzoeksresultaten verwerken wij met een zo hoog mogelijke betrouwbaarheid. Omdat wij begrijpen dat uw onderzoek staat (of valt) bij de juistheid van de data. Daarom gaan wij bovenal voor kwaliteit.

Wanneer wij uw onderzoeksresultaten verwerken voeren wij zowel software matig-, als visuele data controles toe. Hierdoor wordt de kans op fouten of tegenstrijdigheden geminimaliseerd.

Zo bent u verzekerd van de hoogst mogelijke datakwaliteit van uw onderzoek.

Bent u op zoek naar een oplossing om uw onderzoeksresultaten, voordelig en snel te verwerken? Vertel ons over uw onderzoek, voor advies op maat.

Enkele voorbeelden van het verwerken van onderzoeksresultaten

Hier vindt u enkele voorbeelden van oplossingen waarmee wij uw onderzoek kunnen ondersteunen.

Vragenlijsten verwerken

Interviews uitwerken

Webresearch

Kwalitatieve onderzoeksresultaten verwerken

Bij kwalitatieve onderzoeken ligt de nadruk op de persoonlijke ervaringen en antwoorden van de ondervraagde. De nadruk ligt dus niet op een grote groep, maar op het individu. Dit kan gaan om interviews of geschreven teksten.

Kwalitatieve onderzoeksresultaten verwerken kan erg tijdrovend zijn. Wij werken uw onderzoeksresultaten snel en voordelig voor u uit. Hierdoor kunt u meer tijd en geld in uw onderzoek steken.

Doordat wij de gegeven antwoorden ook categoriseren en aanvullen wordt uw onderzoek eenvoudig doorzoekbaar. Hierdoor kunt u de onderzoeksresultaten (inclusief bronvermelding) direct gebruiken in uw onderzoek, studie of scriptie.

Kwantitatieve onderzoeksresultaten verwerken

Bij kwantitatieve onderzoeken, ligt de nadruk op het categoriseren van antwoorden van de ondervraagde. Zodat er een goed beeld ontstaat van de ‘groep’.

Wij verwerken uw kwantitatieve onderzoeksresultaten door bijvoorbeeld vragenlijsten te verwerken, open vragen te categoriseren of het interpreteren van gesproken teksten. Dit doen wij door uw onderzoek te verrijken. Bijvoorbeeld door het antwoord te categoriseren als een positief of negatief antwoord op een vraag.

Uiteraard kunnen wij uw kwalitatieve onderzoek ook vertalen naar een kwantitatief onderzoek, wanneer u bijvoorbeeld uw doelgroep verbreedt.

Waarom uitbesteden bij Zaico?

Bij Zaico zijn uw data processen in goede handen.

Nederlandstalig

Nederlandstalig project management en verwerking. Eenvoudige communicatie en hoogwaardige kwaliteit.

Snel

Profiteer van het tijdverschil. Wanneer uw medewerkers naar huis gaan, begint onze werkdag.

Ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen van administratieve processen voor klanten uit verschillende branches.

Kwaliteit

Kwaliteit is essentieel. Daarom voegen wij controles en validaties toe, waarmee wij de kwaliteit van uw data waarborgen.

Bespaar kosten

Vanaf € 9,50 per uur! Bespaar op uw administratieve kosten en profiteer van de vele voordelen van uitbesteding.

Betrouwbaar

Wij doen wat we beloven. Samen maken we afspraken over instructies, kwaliteit en doorlooptijd.

Meer weten?

Wilt u meer over ons en onze dienstverlening weten, kijk dan op onze over ons pagina, of neem contact met ons op!