Naam en adres gegevens verwerking uitbesteden

Voor een succesvolle benadering van uw doelgroep is het snel en correct verwerken van naam en adresgegevens erg belangrijk. Of het nu gaat om donateur gegevens, spaarkaart acties, beurskaartjes verwerken of abonnee gegevens invoeren. Uw klant wil namelijk zo snel mogelijk op de hoogte gebracht worden van de status van de registratie. Een tijdige en juiste verwerking van de naam en adresgegevens is gesneden koek voor Zaico. Wij helpen u graag!

Wij bieden een betrouwbare oplossing voor uw naam en adresgegevens verwerking. Of het nu gaat om een piek verwerking of structurele verwerking van naam en adresgegevens. Bij Zaico bent u aan het juiste adres.

Om voordelig uw naam en adresgegevens te verwerken, werken wij vanuit Indonesië. Onze productiecapaciteit is bovendien volledig schaalbaar. Zo kunnen we razendsnel reageren op veranderingen in uw vraag.

Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van uitbesteding. Gecombineerd met onze jarenlange ervaring in naam en adresgegevens verwerken en beproefde kwaliteit en service. Wij zorgen ervoor dat informatie beschikbaar is wanneer u het nodig heeft. En op de manier die het beste bij uw bedrijfsprocessen past.

Bespaar tot wel 60% op uw administratieve processen!

Met een uurtarief van € 9,50 per uur, bespaart u al snel veel geld op uw administratieve processen!

[vertel ons over uw project …]

Thomas Daling

‘Ik heb het geluk dat ik al ruim 12 jaar samenwerk met Zaico en daarmee ook met Sherly. Eerst vanuit mijn rol als Commercieel Manager bij mijn vorige werkgever en nu mag ik ze vertegenwoordigen op de Europese markt.

Zaico staat voor kwaliteit en door een uitgebreide testfase weten ze vanaf de eerste toetsaanslag tijdens de productie de juiste kwaliteit te behalen. Het verkopen van de diensten van Zaico is daarom ook niet moeilijk. Met een kern-team aan Nederlandstalige medewerkers in Indonesië is Zaico de ideale partner voor o.a. digitaliseringspartijen’.

Neem contact met me op

Uw naam en adresgegevens verwerking uitbesteden

Wanneer tijd en geld een grote rol spelen, is het uitbesteden van naam en adresgegevens verwerking de verantwoorde keuze. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een correcte en snelle afhandeling van uw klantgegevens is. Met onze data entry dienst hebben we voor vele klanten in verschillende branches mee mogen werken aan oplossingen.

Voor bekende goede doelen en verenigingen verzorgen we naam en adresgegevens verwerking en klantbeheer. Daarnaast ondersteunen we tijdschriften en dagbladen bij ledenwerving en bijbehorende administratieve taken. Zowel digitaal als op papier. De gecombineerde inzet van diverse communicatiekanalen zorgt voor een maximaal resultaat bij onze klanten.

Het uitbesteden van naam en adresgegevens verwerking bij een expert zorgt voor een snellere verwerkingstijd, kosten verlaging en bovenal een hogere kwaliteitsnorm.

Ontsluiten en beheren van naam en adresgegevens

Uiteraard is het mogelijk om de verwerkte naam en adresgegevens in ieder gewenst formaat aan te leveren, zodat dit direct aansluit op uw processen. Het is echter ook mogelijk om direct in uw systeem de naam en adresgegevens te verwerken.

CRM
De ingevoerde naam en adresgegevens kunnen we direct ontsluiten naar uw CRM systeem, met bijvoorbeeld een link naar het gescande formulier (als bewijslast of dossiervorming). Of we kunnen de naam en adresgegevens direct in uw systeem verwerken. Hierdoor worden doorlooptijden verkort, sluiten uw vervolgprocessen direct aan op de ingevoerde data en profiteert u direct van de vele voordelen van uitbesteding.

Voorkom fouten in uw bedrijfsprocessen, laat ons uw naam en adresgegevens verwerken.

De voordelen van naam en adresgegevens verwerking uitbesteden

Verminder doorlooptijd

De doorlooptijden van uw naam en adresgegevens verwerking word aanzienlijk verkort. Hierdoor kunnen abonnee aanvragen bijvoorbeeld sneller verwerkt worden. Of zijn vervolgacties op spaarkaart campagnes sneller mogelijk. U profiteert dus meteen van de snelheidswinst van uitbesteding.

Vergroot uw capaciteit

Door naam en adresgegevens verwerken uit te besteden komt er tijd vrij voor uw medewerkers om meer activiteiten te ontplooien. U hoeft zich geen zorgen te maken over wisselende hoeveelheden werk. Wij passen onze capaciteit moeiteloos aan. Door uitbesteding wordt uw organisatie flexibeler.

Focus op uw kerntaken

Door het uitbesteden van naam en adresgegevens verwerken worden uw medewerkers niet meer lastig gevallen met deze werkzaamheden en vragen hieromtrent. Hierdoor kunnen zij zich weer richten op hun kerntaken.

Verbeter uw data kwaliteit

Wij zijn specialist in het uitbesteden van naam en adresgegevens verwerken. Wij weten wat er bij komt kijken om de juiste kwaliteit te behalen. Dit doen wij door controles en validaties toe te voegen aan het proces.

Maak vaste kosten variabel

Met het uitbesteden van uw naam en adresgegevens verwerking maakt u uw vaste kosten variabel. U betaalt een vooraf afgesproken prijs per document of per ingevoerd teken, in plaats van een uurprijs voor uw medewerkers. Zo worden vaste kosten variabel.

Haal meer uit uw data

Wanneer wij uw naam en adresgegevens verwerken, zorgen wij dat we de hoogst mogelijke kwaliteit behalen. Wij zorgen voor een correcte afhandeling van wijzigingen, opmerkingen en andere afwijkende reacties.

Wilt u uw naam en adresgegevens verwerking uitbesteden? Voor vrijblijvend advies op maat, neem contact met ons op!

Kwaliteit van de NAW verwerking

Het succes van uw vervolgprocessen hangt sterk samen met de kwaliteit van de naam en adresgegevens verwerking (NAW verwerking). Tijdens het verwerken van de naam en adresgegevens voeren wij verschillende controles en correcties uit. Daarbij maken wij gebruik van (NEN) postcode tabellen en standaardiseren we de gegevens.

Door uw NAW verwerking uit te besteden, bent u verzekerd van de hoogst mogelijke datakwaliteit.

Voorkom dat inconsistente data uw database vervuilen

We standaardiseren uw naam en adresgegevens tijdens verwerking, zodat deze direct geschikt zijn voor vervolgprocessen. Hierdoor wordt tevens uw datakwaliteit gewaarborgd.

Vergroot het succes van uw proces

Door het verifiëren, corrigeren en standaardiseren van uw gegevens wordt de kans op fouten tijdens het verwerken fors verkleind. U voorkomt hiermee onnodige kosten, ontevreden klanten en gemiste kansen.

Waarom uitbesteden bij Zaico?

Bij Zaico zijn uw data processen in goede handen.

Nederlandstalig

Nederlandstalig project management en verwerking. Eenvoudige communicatie en hoogwaardige kwaliteit.

Snel

Profiteer van het tijdverschil. Wanneer uw medewerkers naar huis gaan, begint onze werkdag.

Ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen van administratieve processen voor klanten uit verschillende branches.

Kwaliteit

Kwaliteit is essentieel. Daarom voegen wij controles en validaties toe, waarmee wij de kwaliteit van uw data waarborgen.

Bespaar kosten

Vanaf € 9,50 per uur! Bespaar op uw administratieve kosten en profiteer van de vele voordelen van uitbesteding.

Betrouwbaar

Wij doen wat we beloven. Samen maken we afspraken over instructies, kwaliteit en doorlooptijd.

Meer weten?

Wilt u meer over ons en onze dienstverlening weten, kijk dan op onze over ons pagina, of neem contact met ons op!