Geluidsfragmenten uitwerken

Hebt u een gesproken tekst die omgezet moet worden naar een bewerkbare digitale tekst? Door middel van transcriptie kunnen wij uw geluidsfragmenten uitwerken.

Wanneer u uw transcriptie uitbesteedt aan ons, bespaart u gegarandeerd kosten. En beschikt u sneller over de transcripties.

Haal meer uit uw contactmomenten!

Om uw geluidsfragmenten voordelig uit te werken, werken wij vanuit Indonesië. Onze productiecapaciteit is bovendien volledig schaalbaar. Zo kunnen we razendsnel reageren op veranderingen in uw vraag.

Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van uitbesteding. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service. Wij zorgen ervoor dat informatie beschikbaar is wanneer u het nodig heeft. En op de manier die het beste bij uw bedrijfsprocessen past.

Hebt u interviews die u uit wilt laten werken? Kijk dan eens bij onze oplossing Interviews uitwerken!

Bespaar tot wel 60% op uw administratieve processen!

Met een uurtarief van € 9,50 per uur, bespaart u al snel veel geld op uw administratieve processen!

[vertel ons over uw project …]

Thomas Daling

‘Ik heb het geluk dat ik al ruim 12 jaar samenwerk met Zaico en daarmee ook met Sherly. Eerst vanuit mijn rol als Commercieel Manager bij mijn vorige werkgever en nu mag ik ze vertegenwoordigen op de Europese markt.

Zaico staat voor kwaliteit en door een uitgebreide testfase weten ze vanaf de eerste toetsaanslag tijdens de productie de juiste kwaliteit te behalen. Het verkopen van de diensten van Zaico is daarom ook niet moeilijk. Met een kern-team aan Nederlandstalige medewerkers in Indonesië is Zaico de ideale partner voor o.a. digitaliseringspartijen’.

Neem contact met me op

Waarom is een transcriptie belangrijk?

Wanneer u een geluidsopname maakt van een interview, onderzoek, intake of een belangrijk gesprek, wilt u uw focus op uw gesprekspartner houden. Tijdens een dergelijk gesprek notulen of aantekeningen maken, leidt af. Daarbij geeft het uw gesprekspartner het gevoel van desinteresse, wat uiteindelijk het gesprek niet ten goede komt. Een geluidsopname van het gesprek is dan de uitkomst.

Zeker wanneer het gaat om interviews voor onderzoeken, medische studies of intake gesprekken is het belangrijk dat de geluidsfragmenten goed uitgewerkt worden. Dit doen wij met onze transcriptie dienst.

Door uw geluidsfragmenten uit te werken in een transcriptie, kunt u deze gebruiken als naslagwerk, onderzoek resultaat of als meetinstrument.

Transcriptie uitbesteden voor onderzoek of studie

Wij maken o.a. transcripties voor onderzoeken en langdurige studies, zoals;

  • Kwalitatief onderzoek Bij kwalitatieve onderzoeken gaat het meer om de persoonlijke antwoorden en motieven. Waarbij wij in onze transcripties de letterlijke antwoorden op vragen verwerken.
  • Kwantitatief onderzoek Bij kwantitatieve onderzoeken ligt de nadruk meer op de gesloten vragen. In deze gevallen vullen we met onze transcripties, aan de hand van de geluidsopnames, (online) vragenlijsten in of categoriseren we de antwoorden.
Transcriptie als naslagwerk

Wanneer wij een transcriptie uitwerken voegen wij daar, indien gewenst, een tijdnotatie aan toe. Zodat u het geluidsbestand als naslagwerk kunt gebruiken.

Waarom uitbesteden bij Zaico?

Bij Zaico zijn uw data processen in goede handen.

Nederlandstalig

Nederlandstalig project management en verwerking. Eenvoudige communicatie en hoogwaardige kwaliteit.

Snel

Profiteer van het tijdverschil. Wanneer uw medewerkers naar huis gaan, begint onze werkdag.

Ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen van administratieve processen voor klanten uit verschillende branches.

Kwaliteit

Kwaliteit is essentieel. Daarom voegen wij controles en validaties toe, waarmee wij de kwaliteit van uw data waarborgen.

Bespaar kosten

Vanaf € 9,50 per uur! Bespaar op uw administratieve kosten en profiteer van de vele voordelen van uitbesteding.

Betrouwbaar

Wij doen wat we beloven. Samen maken we afspraken over instructies, kwaliteit en doorlooptijd.

Meer weten?

Wilt u meer over ons en onze dienstverlening weten, kijk dan op onze over ons pagina, of neem contact met ons op!


Hoe werkt het?

Geluidsfragment

U maakt een duidelijk geluidsfragment, dat goed te verstaan is. Dit doet u o.a. met uw smartphone of dictaphone. Controleer of test de kwaliteit voor opname.

Geluidsfragmenten uitwerken

Nadat u het geluidsfragment aan ons toe hebt gestuurd, gaan wij ermee aan de slag. Aan de hand van uw instructies en informatiebehoefte starten wij met de geluidsfragmenten uit te werken.

Transcriptie

U ontvangt een uitgewerkte transcriptie in de vorm van een gestructureerd tekstbestand. Indien gewenst kunnen we ook in andere formaten aanleveren, zoals geschikte formaten voor uw database.