Uw interviews uitwerken

Wij specialiseren ons in het uitwerken van interviews. Een interview uitwerking noemen we ook wel een gesprek transcriptie.

Hebt u interviews die u uit wilt laten werken? Bijvoorbeeld van intake gesprekken, onderzoeken of langdurige studies? Wij werken uw interviews netjes voor u uit. Een interview uitwerken doen wij door middel van transcriptie, data entry en data verrijken.

Wanneer u uw interviews door ons uit laat werken, bespaart u gegarandeerd kosten. En beschikt u sneller over uw gegevens.

Uw interviews voordelig uitwerken

Om uw interviews voordelig uit te werken, werken wij vanuit Indonesië. Onze productiecapaciteit is bovendien volledig schaalbaar. Daarom kunnen we razendsnel reageren op veranderingen in uw vraag.

Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van gesprek transcriptie uitbesteding. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service. Daarmee zorgen we ervoor dat informatie beschikbaar is wanneer u het nodig heeft. En op de manier die het beste bij uw bedrijfsprocessen past.

Profiteer van de vele voordelen van gesprek transcriptie uitbesteden!

Bespaar tot 70% op uw administratieve processen!

Met een uurtarief van € 6,00 per uur, bespaart u al snel veel geld op uw administratieve processen!

[meer over ons …]

Uw interview uitwerken

Hoe werkt het?

Omdat wij weten dat niet iedere organisatie of interview hetzelfde is, passen wij onze interview uitwerking aan op uw informatie behoefte.

Wij richten ons met name op hoogstaande kwaliteit. Dit doen wij door verschillende controles en validaties op uw interview uitwerking toe te passen.

Wanneer wij uw interviews uitwerken, bespaart u niet alleen geld, maar ook veel tijd. De doorlooptijd van uw interview uitwerking wordt namelijk enorm verkort. Hierdoor beschikt u sneller over uw gegevens.

Voor wie

Voor het uitwerken van interviews werken wij met name voor universiteiten en onderzoeksbureau’s. Wij helpen u o.a. met;

  • Gesprek interviews transcriptie, waaronder opgenomen interviews. Bijvoorbeeld door geluidsfragmenten of video interviews uit te werken.
  • Geschreven of genotuleerde interviews uitwerken.
  • Het interpreteren of beoordeling van antwoorden. Bijvoorbeeld voor kwantitatieve onderzoeken.

Gesprek transcriptie uitbesteden

Profiteer ook van de vele voordelen van uitbesteding en besteedt uw gesprek transcriptie bij ons uit. Voor een vrijblijvend advies op maat, neem contact met ons op en vertel ons over uw project.

Interviews uitwerken voor kwalitatieve onderzoeken

Bij het uitwerken van interviews voor kwalitatieve onderzoeken, ligt de nadruk met name op de persoonlijke antwoorden van de ondervraagde.

Wij werken de antwoorden voor u uit en voegen daar waar nodig referenties naar het bronmateriaal aan toe. Bijvoorbeeld tijd notaties of links naar het betreffende document en paragraaf.

Hierdoor kunt u de resultaten (inclusief bronvermelding) direct gebruiken in uw onderzoek, studie of scriptie.

Interviews uitwerken voor kwantitatieve onderzoeken

Bij het uitwerken van interviews voor kwantitatieve onderzoeken, ligt de nadruk op het categoriseren van antwoorden van de ondervraagde.

Wij interpreteren de antwoorden en categoriseren deze volgens specifieke instructies. Dit doen wij door uw interviews te verrijken. Bijvoorbeeld door het antwoord te categoriseren als een positief of negatief antwoord op een vraag.

Uiteraard kunnen wij hierbij ook het gehele interview voor u uitwerken, zodat u naar de desbetreffende bron kunt verwijzen in uw onderzoek, studie of scriptie.

Waarom uitbesteden bij Zaico?

Bij Zaico zijn uw data processen in goede handen.

Nederlandstalig

Nederlandstalig project management en verwerking. Eenvoudige communicatie en hoogwaardige kwaliteit. Uw project is bij ons in goede handen!

Snel

Profiteer van het tijdverschil. Wanneer uw medewerkers naar huis gaan, begint onze werkdag. Daarmee verkort u de doorlooptijd van uw proces.

Ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen van administratieve processen. Daarom hebben we in de meeste gevallen al ervaring met een project als dat van u.

Betrouwbaar

Wij doen wat we beloven. Samen maken we afspraken over instructies, kwaliteit en doorlooptijd. Wij zorgen er vervolgens voor dat we deze afspraken nakomen.

Bespaar kosten

Bespaar aanzienlijke kosten. Bij ons kunt u vanaf € 6,00 per uur, uw data entry uitbesteden. Profiteer van de voordelen van outsourcing en bespaar kosten.

Kwaliteit

Omdat wij weten dat kwaliteit essentieel is. Daarom voegen wij controles en validaties toe. Daarmee verhogen wij de kwaliteit van uw proces.

Meer weten?

Wilt u meer over ons en onze dienstverlening weten, kijk dan op onze over ons pagina, of neem contact met ons op!