Interviews uitwerken

Hebt u interviews die u uit wilt laten werken? Bijvoorbeeld voor een scriptie, intake gesprekken, onderzoeken of langdurige studies? Dan bent u bij Zaico aan het juiste adres. Wij werken uw interviews netjes voor u uit, tegen een zeer scherp tarief.

Interviews uitwerken doen wij door middel van transcriptie, data entry en data verrijken. Wanneer u ons uw interviews laat uitwerken, bespaart u gegarandeerd kosten. En beschikt u sneller over uw gegevens.

Voordelig interviews uitwerken

Wij kunnen uw interviews voordelig uitwerken, omdat wij werken vanuit Indonesië. Onze productiecapaciteit is bovendien volledig schaalbaar. Daarom kunnen we razendsnel reageren op veranderingen in uw vraag.

Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van uitbesteding. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service. Daarmee zorgen we ervoor dat informatie beschikbaar is wanneer u het nodig heeft. En op de manier die het beste bij uw bedrijfsprocessen past.

Profiteer van de vele voordelen van uitbesteden!

Bespaar tot wel 60% op uw administratieve processen!

Met een uurtarief van € 9,50 per uur, bespaart u al snel veel geld op uw administratieve processen!

[vertel ons over uw project …]

Thomas Daling

‘Ik heb het geluk dat ik al ruim 12 jaar samenwerk met Zaico en daarmee ook met Sherly. Eerst vanuit mijn rol als Commercieel Manager bij mijn vorige werkgever en nu mag ik ze vertegenwoordigen op de Europese markt.

Zaico staat voor kwaliteit en door een uitgebreide testfase weten ze vanaf de eerste toetsaanslag tijdens de productie de juiste kwaliteit te behalen. Het verkopen van de diensten van Zaico is daarom ook niet moeilijk. Met een kern-team aan Nederlandstalige medewerkers in Indonesië is Zaico de ideale partner voor o.a. digitaliseringspartijen’.

Neem contact met me op

Uw interview uitwerken

Hoe werkt het?

Omdat wij weten dat niet iedere organisatie of interview hetzelfde is, passen wij onze interview uitwerking aan op uw informatie behoefte.

Wij richten ons met name op hoogstaande kwaliteit. Dit doen wij door verschillende controles en validaties op uw interview uitwerking toe te passen.

Wanneer wij uw interviews uitwerken, bespaart u niet alleen geld, maar ook veel tijd. De doorlooptijd van uw interview uitwerking wordt namelijk enorm verkort. Hierdoor beschikt u sneller over uw gegevens.

Voor wie

Voor het uitwerken van interviews werken wij o.a. voor universiteiten en onderzoeksbureau’s. Wij helpen u o.a. met;

  • Gesprek interviews transcriptie, waaronder opgenomen interviews. Bijvoorbeeld door geluidsfragmenten of video interviews uit te werken.
  • Geschreven of genotuleerde interviews uitwerken.
  • Het interpreteren of beoordeling van antwoorden. Bijvoorbeeld voor kwantitatieve onderzoeken.

Gesprek transcriptie uitbesteden

Profiteer ook van de vele voordelen van uitbesteding en besteedt uw gesprek transcriptie bij ons uit. Voor een vrijblijvend advies op maat, neem contact met ons op en vertel ons over uw project.

Interviews uitwerken voor kwalitatieve onderzoeken

Bij het uitwerken van interviews voor kwalitatieve onderzoeken, ligt de nadruk met name op de persoonlijke antwoorden van de ondervraagde.

Wij werken de antwoorden voor u uit en voegen daar waar nodig referenties naar het bronmateriaal aan toe. Bijvoorbeeld tijd notaties of links naar het betreffende document en paragraaf.

Hierdoor kunt u de resultaten (inclusief bronvermelding) direct gebruiken in uw onderzoek, studie of scriptie.

Interviews uitwerken voor kwantitatieve onderzoeken

Bij het uitwerken van interviews voor kwantitatieve onderzoeken, ligt de nadruk op het categoriseren van antwoorden van de ondervraagde.

Wij interpreteren de antwoorden en categoriseren deze volgens specifieke instructies. Dit doen wij door uw interviews te verrijken. Bijvoorbeeld door het antwoord te categoriseren als een positief of negatief antwoord op een vraag.

Uiteraard kunnen wij hierbij ook het gehele interview voor u uitwerken, zodat u naar de desbetreffende bron kunt verwijzen in uw onderzoek, studie of scriptie.

Waarom uitbesteden bij Zaico?

Bij Zaico zijn uw data processen in goede handen.

Nederlandstalig

Nederlandstalig project management en verwerking. Eenvoudige communicatie en hoogwaardige kwaliteit.

Snel

Profiteer van het tijdverschil. Wanneer uw medewerkers naar huis gaan, begint onze werkdag.

Ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen van administratieve processen voor klanten uit verschillende branches.

Kwaliteit

Kwaliteit is essentieel. Daarom voegen wij controles en validaties toe, waarmee wij de kwaliteit van uw data waarborgen.

Bespaar kosten

Vanaf € 9,50 per uur! Bespaar op uw administratieve kosten en profiteer van de vele voordelen van uitbesteding.

Betrouwbaar

Wij doen wat we beloven. Samen maken we afspraken over instructies, kwaliteit en doorlooptijd.

Meer weten?

Wilt u meer over ons en onze dienstverlening weten, kijk dan op onze over ons pagina, of neem contact met ons op!