Toppy

We nemen je in dit succesverhaal mee naar onze klant, Toppy in Veghel. Op kantoor bij Toppy staat een matzwarte vergadertafel met daarop de boodschap “leuke dingen doen”.  Een doel dat perfect past binnen outsourcing én bij Zaico uit Indonesië….. Als toonaangevend E-commerce bedrijf in Nederland, vertrouwen ze op de deskundige ondersteuning van Zaico, een vooraanstaand outsourcingbedrijf uit Indonesië dat gespecialiseerd is in het assisteren van Nederlandse E-commerce ondernemingen. Zo is Toppy de reis begonnen…

Hoe het allemaal begon

De zomer stond voor de deur en daarmee de piekperiode voor Toppy. Een tijdige en efficiënte opschaling van alle activiteiten is daarom een must bij Toppy. Om ervoor te zorgen dat medewerkers binnen Toppy zich konden concentreren op hun kerntaken was Toppy op zoek naar externe ondersteuning bij het uitvoeren van de dagdagelijkse administratie.

Administratieve ondersteuning

Met een toegewijd team dat zich specialiseert in administratieve ondersteuning, heeft Zaico de verantwoordelijkheid gekregen voor een goede verwerking van; het auditen van lever en prijsafspraken, het verwerken van inkoopfacturen, administratie binnen het E-commerce platform en retourverwerking. Zaico heeft een vast team opgesteld die inmiddels 3 verschillende afdelingen van Toppy ondersteund. Zo wordt er flexibel ingespeeld op de seizoensgebonden werkzaamheden van Toppy. 

Meer tijd om leuke dingen te doen!

Dankzij de expertise en inzet van Zaico heeft Toppy aanzienlijke verbeteringen ervaren. Door delen van het proces toe te vertrouwen aan de nieuwe collega’s bij Zaico hoeft er alleen nog maar naar eventuele escalaties gekeken te worden. Zo hebben de medewerkers van Toppy dus meer tijd voor de kernactiviteiten en dus meer tijd om leuke dingen te doen! Daarnaast heeft de samenwerking met Zaico een kostenbesparing van 50% verwezenlijkt en heeft Toppy een gedreven team erbij in Indonesië.

“Gezien de seizoensgebonden eigenschappen van onze business is het geweldig dat Zaico zo flexibel mee kan op en afschalen”.

Ward Nijskens. C.O.O. Toppy

De kracht van Zaico

Het succesverhaal van Toppy illustreert de kracht van Zaico’s outsourcing-oplossingen bij het verbeteren van operationele efficiëntie. Neem contact met ons op, dan kijken we graag mee naar een passende oplossing voor jullie bedrijf.

Ben jij ook benieuwd hoe Zaico op een waardevolle manier kostbare tijd voor jou en je medewerkers kan vrijmaken?

Neem contact met ons op