Eindexamensite.nl

“Toen ik Eindexamensite.nl startte, was ik volledig verantwoordelijk voor het verzamelen, verwerken, controleren en uploaden van onderwijsmaterialen, wat enorm veel tijd in beslag nam. Dankzij Zaico heb ik deze essentiële maar tijdrovende taken kunnen stroomlijnen met behoud van de kwaliteit. Binnen het bestaande systeem voert Zaico nu de bulk van de werkzaamheden uit zodat ik mijn tijd elders kan besteden.  

Zeker voor een onderwijsplatform zoals het onze, waar nauwkeurigheid en actualiteit cruciaal zijn, heeft Zaico een oplossing op maat geboden die niet alleen tijd bespaart, maar ook de kwaliteit verhoogt”.

Sander Bons, Oprichter van Eindexamensite.nl

Het proces 

De samenwerking tussen Eindexamensite.nl en Zaico omvat een gedetailleerd en nauwgezet proces van dataverwerking en contentbeheer. Voor de optimalisatie van het eindexamenmateriaal verzamelt het team van Eindexamensite.nl bij Zaico eerst de juiste gegevens, waarna de tekst, afbeeldingen en video’s worden verzameld. 

Na het verzamelen van de materialen, logt het team in op het speciaal ontworpen systeem van Eindexamensite.nl voor het invoeren van de examengegevens. Dit systeem stelt hen in staat om nauwkeurig de vraagtypen te identificeren en te classificeren, zoals meerkeuzevragen of open vragen.  

Het team van Zaico, zorgt voor een gestroomlijnde invoer van deze data, waarbij grote nadruk ligt op nauwkeurigheid. Dit proces waarborgt dmv een controle, dat de informatie direct correct wordt weergegeven op de website, zoals de studenten deze zullen ervaren. Onmiddellijke revisie en aanpassing van de content verzekeren dat alle informatie up-to-date en accuraat blijft.

Continue Verbetering en Expertise  

In een voortdurende inspanning om de efficiëntie te verhogen en mee te gaan met technologische ontwikkelingen, zijn we samen gestart met verdere automatisering met als doel om de extractie van teksten en vragen uit examens te automatiseren. Speciale software is nu in staat om essentiële data te herkennen en te extraheren, waarna deze automatisch wordt geüpload naar de backoffice van Eindexamensite.nl. Dit proces van automatisering is ontworpen om de behoefte aan handmatige dataverwerking drastisch te verminderen, waardoor zowel de betrouwbaarheid als de snelheid van contentupdates verbetert.

De samenwerking blijft evolueren, waarbij Zaico’s voornaamste doel is om een waardevolle bijdrage te leveren aan het platform van Eindexamensite.nl.

Ben jij geïnteresseerd of wil je meer informatie?

Neem contact met ons op