Direct Marketing respons verwerken

Voor een succesvolle marketingactie is het tijdig en correct verwerken van direct marketing respons erg belangrijk. Uw respondenten gaan het erg waarderen als ze snel van de juiste informatie worden voorzien. Juist die extra stap zorgt ervoor dat u een nieuwe fan van uw organisatie aan het maken bent.

Laat ons uw direct marketing respons verwerken en profiteer van de vele voordelen van uitbesteding.

Uw direct marketing respons verwerken wij direct in uw systemen of via onze specialistische software. Hierdoor kunnen wij hoge garanties geven op de betrouwbaarheid.

Om voordelig uw direct marketing respons te verwerken, werken wij vanuit Indonesië. Onze productiecapaciteit is bovendien volledig schaalbaar. Zo kunnen we razendsnel reageren op veranderingen in uw vraag.

Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van uitbesteding. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service. Wij zorgen ervoor dat informatie beschikbaar is wanneer u het nodig heeft. En op de manier die het beste bij uw bedrijfsprocessen past.

Bespaar tot wel 60% op uw administratieve processen!

Met een uurtarief van € 9,50 per uur, bespaart u al snel veel geld op uw administratieve processen!

[vertel ons over uw project …]

Thomas Daling

‘Ik heb het geluk dat ik al ruim 12 jaar samenwerk met Zaico en daarmee ook met Sherly. Eerst vanuit mijn rol als Commercieel Manager bij mijn vorige werkgever en nu mag ik ze vertegenwoordigen op de Europese markt.

Zaico staat voor kwaliteit en door een uitgebreide testfase weten ze vanaf de eerste toetsaanslag tijdens de productie de juiste kwaliteit te behalen. Het verkopen van de diensten van Zaico is daarom ook niet moeilijk. Met een kern-team aan Nederlandstalige medewerkers in Indonesië is Zaico de ideale partner voor o.a. digitaliseringspartijen’.

Neem contact met me op

Uw direct marketing respons verwerken

Er zijn verschillende manieren waarmee wij uw direct marketing actie kunnen ondersteunen.

Om een zo optimaal mogelijk resultaat te halen uit uw direct marketing campagne, spreekt u uw doelgroep via verschillende kanalen aan. Wij ondersteunen uw campagne met administratieve handelingen die hierbij komen kijken.

Direct Mail respons verwerken

Eén van de meest succesvolle manieren om uw boodschap over te brengen is Direct Mail. Het is tegenwoordig vrij uniek dat er post bij uw doelgroep binnen komt. De kans is erg groot (volgens onderzoek +/- 97%) dat uw boodschap gelezen wordt. Dit is daarom ook verreweg de meest succesvolle manier om direct marketing acties uit te voeren.

Wij helpen u met direct mail respons verwerken, zodat u snel over betrouwbare gegevens kunt beschikken.

[lees meer]

E-mailing

Een e-mailing is één van de vormen om uw doelgroep te bereiken. Een e-mailing is relatief goedkoop en zorgt voor een eenvoudige en snelle eerste aanzet voor uw campagne.

Zoals elke andere vorm van communicatie, kan een e-mailing ook reacties triggeren. Bijvoorbeeld adres, naam of e-mail wijzigingen, of het uitschrijven uit uw klantenbestand.

Wij helpen u met het verwerken van deze piekbelasting, zodat deze snel en netjes afgehandeld worden in uw administratie of CRM systeem.

Webcare uitbesteden

Wanneer u uw direct marketing campagne ook via social media uitzet, kunt u daar ook reacties en vragen op verwachten. Wij zorgen voor een correcte en juiste afhandeling van deze vragen en reacties, dit noemen wij webcare.

Wij helpen u met deze piekbelasting, zodat uw medewerkers ontlast worden.

Hebt u hulp nodig met het verwerken van direct marketing respons? Of bent u op zoek naar ondersteuning bij piekbelasting. Vertel ons over uw project, voor vrijblijvend advies op maat.

Direct Mail respons verwerken

Wij weten wat er bij een direct mail campagne komt kijken. Eén onderdeel van een dergelijke campagne is het verwerken van de direct mail respons. Het verwerken van direct mail respons kan erg tijdrovend zijn en niet iets wat u zomaar bij uw medewerkers wilt neerleggen. Wij ondersteunen u bij deze piekbelasting.

Door onze jarenlange ervaring van direct mail respons verwerken, weten wij wat er nodig is om uw gegevens zo efficiënt mogelijk in te voeren.

Wanneer u bijvoorbeeld ons uw mailinglijst aan kunt leveren, hoeven wij geen persoonsgegevens meer in te voeren, haalt u een hogere betrouwbaarheid van data verwerking en weet u direct wie gereageerd heeft.

Profiteer van onze ervaring en laat ons uw direct mail respons verwerken!

Postretouren

Net als met een e-mailing kan het zijn dat uw Direct Mail niet aankomt. Bijvoorbeeld vanwege een verhuizing, overlijden of een ongeldig adres. U bespaart veel kosten en verbeterd uw reputatie, wanneer u deze postretouren verwerkt in uw administratie, zodat deze adressen en personen niet nogmaals aangeschreven worden.

Wij helpen u met het verwerken van dit soort postretouren.

Wijzigingen

Hoeveel u ook uw best doet om uw klant of relatiebestand up-to-date te houden, het is onvermijdelijk dat er na verloop van tijd iets wijzigt in de gegevens van uw klanten. Wij verwerken uw direct mail respons, inclusief wijzigingen, zodat uw medewerkers daar geen omkijken meer naar hebben.

Waarom uitbesteden bij Zaico?

Bij Zaico zijn uw data processen in goede handen.

Nederlandstalig

Nederlandstalig project management en verwerking. Eenvoudige communicatie en hoogwaardige kwaliteit.

Snel

Profiteer van het tijdverschil. Wanneer uw medewerkers naar huis gaan, begint onze werkdag.

Ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen van administratieve processen voor klanten uit verschillende branches.

Kwaliteit

Kwaliteit is essentieel. Daarom voegen wij controles en validaties toe, waarmee wij de kwaliteit van uw data waarborgen.

Bespaar kosten

Vanaf € 9,50 per uur! Bespaar op uw administratieve kosten en profiteer van de vele voordelen van uitbesteding.

Betrouwbaar

Wij doen wat we beloven. Samen maken we afspraken over instructies, kwaliteit en doorlooptijd.

Meer weten?

Wilt u meer over ons en onze dienstverlening weten, kijk dan op onze over ons pagina, of neem contact met ons op!