Persoonsgegevens verwerking uitbesteden

Of het nu gaat om donateur gegevens, spaarkaart acties, beurskaartjes verwerken of abonnee gegevens invoeren. Persoonsgegevens verwerken kan erg tijdrovend en gevoelig zijn. Het uitbesteden van persoonsgegevens verwerking is daarom een verantwoorde keuze.

Wij bieden altijd een betrouwbare oplossing voor uw persoonsgegevens verwerking. Is het nodig om snel, goedkoop en betrouwbaar persoonsgegevens te verwerken? Of bent u op zoek naar een structurele oplossing voor het betrouwbaar verwerken van persoonsgegevens? Dan bent u bij Zaico aan het juiste adres.

Om voordelig uw persoonsgegevens te verwerken, werken wij vanuit Indonesië. Onze productiecapaciteit is bovendien volledig schaalbaar. Zo kunnen we razendsnel reageren op veranderingen in uw vraag.

Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van uitbesteding. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service. Wij zorgen ervoor dat informatie beschikbaar is wanneer u het nodig heeft. En op de manier die het beste bij uw bedrijfsprocessen past.

Bespaar tot wel 60% op uw administratieve processen!

Met een uurtarief van € 9,50 per uur, bespaart u al snel veel geld op uw administratieve processen!

[vertel ons over uw project …]

Thomas Daling

‘Ik heb het geluk dat ik al ruim 12 jaar samenwerk met Zaico en daarmee ook met Sherly. Eerst vanuit mijn rol als Commercieel Manager bij mijn vorige werkgever en nu mag ik ze vertegenwoordigen op de Europese markt.

Zaico staat voor kwaliteit en door een uitgebreide testfase weten ze vanaf de eerste toetsaanslag tijdens de productie de juiste kwaliteit te behalen. Het verkopen van de diensten van Zaico is daarom ook niet moeilijk. Met een kern-team aan Nederlandstalige medewerkers in Indonesië is Zaico de ideale partner voor o.a. digitaliseringspartijen’.

Neem contact met me op

Waarom uw persoonsgegevens verwerking uitbesteden?

Wanneer tijd en geld een grote rol spelen, is het uitbesteden van persoonsgegevens verwerking de verantwoorde keuze.

Voor onze klanten, met name in de charitatieve sector, is het besparen van kosten van wezenlijk belang. Iedere euro die bespaard kan worden kan immers besteed worden aan waarde vermeerderende bedrijfsactiviteiten.

Wat zeker niet ondergeschikt is aan het besparen van kosten is de hoge kwaliteitseis van het verwerken van de persoonsgegevens. Het succes van de contacten met uw klant of donateur valt of staat bij de beschikbaarheid van de juiste data.

Het uitbesteden van persoonsgegevens verwerking bij een expert zorgt voor een snellere verwerkingstijd, kosten verlaging en bovenal een hogere kwaliteitsnorm.

Persoonsgegevens verwerken

Voor het verwerken van persoonsgegevens hebben wij een flexibele maatwerkoplossing ontwikkeld. Hierbij kunnen wij op een snelle manier de persoonsgegevens verwerken. Ons systeem voorziet in geautomatiseerde controles en heeft de ruimte om extra visuele aandachtspunten te creëren voor onze data entry operators.

Wij hanteren de volgende controles:

  • Veel voorkomende  email-extensies.
  • De lengte van telefoonnummers.
  • De juistheid van de postcode.
  • Het IBAN nummer.
  • Controle door beschikbare referentietabellen.
  • Andere op maat gemaakte controles.

De voordelen van persoonsgegevens verwerking uitbesteden

Verminder doorlooptijd

De doorlooptijden van uw persoonsgegevens verwerking word aanzienlijk verkort. Hierdoor kunnen donaties bijvoorbeeld sneller verwerkt worden. Of zijn vervolgacties op spaarkaart campagnes sneller mogelijk. U profiteert dus meteen van de snelheidswinst van uitbesteding.

Vergroot uw capaciteit

Door persoonsgegevens verwerking uit te besteden komt er tijd vrij voor uw medewerkers om meer activiteiten te ontplooien. U hoeft zich geen zorgen te maken over wisselende hoeveelheden werk. Wij passen onze capaciteit moeiteloos aan. Door uitbesteding wordt uw organisatie flexibeler.

Focus op uw kerntaken

Door het uitbesteden van persoonsgegevens verwerking en andere administratieve werkzaamheden worden uw medewerkers niet meer lastig gevallen met deze werkzaamheden en vragen hierover. Hierdoor kunnen zij zich weer richten op hun kerntaken.

Verbeter uw data kwaliteit

Wij zijn specialist in het uitbesteden van persoonsgegevens verwerken. Wij weten wat er bij komt kijken om de juiste kwaliteit te behalen. Dit doen wij door controles en validaties toe te voegen aan het proces.

Maak vaste kosten variabel

Met het uitbesteden van uw persoonsgegevens verwerking maakt u uw vaste kosten variabel. U betaalt een vooraf afgesproken prijs per document of per ingevoerd teken, in plaats van een uurprijs voor uw medewerkers. Zo worden vaste kosten variabel.

Haal meer uit uw data

Wanneer wij uw persoonsgegevens verwerken, zorgen wij dat we de hoogst mogelijke kwaliteit behalen. Wij zorgen voor een correcte afhandeling van wijzigingen, opmerkingen en andere afwijkende reacties.

Wilt u uw persoonsgegevens verwerking uitbesteden? Voor vrijblijvend advies op maat, neem contact met ons op!

Uw persoonsgegevens verwerken

Het succes van uw vervolgprocessen hangt sterk samen met de kwaliteit van de persoonsgegevens verwerking. Tijdens het invoeren van de persoonsgegevens kunnen we desgewenst, verschillende controles en correcties uitvoeren. Zo bent u verzekerd van de hoogst mogelijke datakwaliteit.

Voorkom dat inconsistente data uw database vervuilen

We standaardiseren uw persoonsgegevens tijdens verwerking, zodat deze direct geschikt zijn voor vervolgprocessen. Hierdoor wordt uw datakwaliteit gewaarborgd.

Vergroot het succes van uw proces

Door het verifiëren, corrigeren en standaardiseren van uw gegevens wordt de kans op fouten tijdens het persoonsgegevens verwerken fors verkleind. U voorkomt hiermee onnodige kosten, ontevreden klanten en  gemiste kansen.

Waarom uitbesteden bij Zaico?

Bij Zaico zijn uw data processen in goede handen.

Nederlandstalig

Nederlandstalig project management en verwerking. Eenvoudige communicatie en hoogwaardige kwaliteit.

Snel

Profiteer van het tijdverschil. Wanneer uw medewerkers naar huis gaan, begint onze werkdag.

Ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen van administratieve processen voor klanten uit verschillende branches.

Kwaliteit

Kwaliteit is essentieel. Daarom voegen wij controles en validaties toe, waarmee wij de kwaliteit van uw data waarborgen.

Bespaar kosten

Vanaf € 9,50 per uur! Bespaar op uw administratieve kosten en profiteer van de vele voordelen van uitbesteding.

Betrouwbaar

Wij doen wat we beloven. Samen maken we afspraken over instructies, kwaliteit en doorlooptijd.

Meer weten?

Wilt u meer over ons en onze dienstverlening weten, kijk dan op onze over ons pagina, of neem contact met ons op!