Voor onze klanten, met name in de charitatieve sector, is het besparen van kosten van wezenlijk belang. Iedere euro die bespaard kan worden kan immers besteed worden aan waarde vermeerderende bedrijfsactiviteiten. Wat zeker niet ondergeschikt is aan het besparen van kosten is de hoge kwaliteitseis van de verwerkte persoonsgegevens. Het succes van de contacten met uw klant of donateur valt of staat bij de beschikbaarheid van de juiste data.

Persoonsgegevens verwerken

Voor het verwerken van persoonsgegevens hebben wij een flexibele maatwerkoplossing ontwikkeld. Hierbij kunnen wij op een snelle manier de naam en adresgegevens van uw toekomstige donateurs verwerken. Ons systeem voorziet in geautomatiseerde controles en heeft de ruimte om extra visuele aandachtspunten te creëren voor onze data entry operators.

Wij hanteren de volgende controles:

  • Veel voorkomende  email-extensies.
  • De lengte van telefoonnummers.
  • De juistheid van de postcode.
  • Het IBAN nummer.
  • Controle door beschikbare referentietabellen.
  • Andere op maat gemaakte controles.
Neem contact met ons op

Onze diensten voor goede doelen

Door het digitaliseren van uw documenten heeft u sneller toegang bij vragen van uw donateurs of leden.

Lees verder

Wij verwerken uw direct marketing response zodat u zo snel mogelijk in contact bent met de nieuwe fan van uw organisatie.

Lees verder

Door het uitbesteden van uw administratieve processen bij Zaico houden uw medewerkers meer tijd over voor hun kerntaken.

Lees verder